Maltti on valttia   

heinäkuu

  

Mitä kurssilla oppii?

Maltti on valttia -kurssilla aloitetaan rakentamaan erilaisten harjoitteiden avulla koirille keskittymiskykyä ja malttamista. Kurssin harjoitukset keskittyvät arjen haasteisiin, kuten lenkille lähtöön, ulkona esimerkiksi hajujen perään vetämiseen, vieraiden innokkaaseen vastaanottamiseen, ja muihin vastaaviin tilanteisiin. Kurssilla käytetään positiivisen vahvistamisen menetelmiä ja harjoitellaan monipuolisesti erilaisia tukitaitoja, jotka vahvistavat keskittymiskykyä, rauhoittumista, luopumista häiriöistä ja kontaktia ohjaajaan.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii erinomaisesti innokkaille nuorille ja aikuisille koirille, joilla on vaikeuksia rauhoittua ja keskittyä eri arjen tilanteissa. Kurssi ei vaadi pohjataitoja, mutta sopii myös erinomaisesti Pentukurssin ja Perustaitokurssin jälkeiseksi kurssiksi. Huom! Kurssi ei kuitenkaan sovellu voimakkaasti reaktiivisille (toisiin koiriin tai ihmisiin haukkumalla reagoiville) koirille. Jos uskot, että koirasi pystyy alkuinnostuksen jälkeen keskittymään ryhmässä, tämä kurssi soveltuu teille. Huomaathan, että vaikka kurssilla käsitellään lenkkeilyyn liittyviä aiheita, emme käsittele muita hihnakäytökseen liittyviä ongelmia. Jos koirallasi on erityisiä vaikeuksia hihnalenkkeilyssä, voi Hienosti hihnassa -kurssi olla teille sopivampi.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja.  Kun ilmoittaudut koulutukseen, saat sähköpostiisi ohjeet, jotka sisältävät kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Missä kurssi pidetään?

Kurssi pidetään Murren koulutushallissa (talvella lämmitetty, helteillä viilennetty), mutta harjoituksia voidaan vuodenajan ja sään puitteissa tehdä myös ulkona piha-alueella.

KUKA KURSSIN OHJAA?

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista.