Lajiharrastajan pohjataidot   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Lajiharrastajan pohjataidot -kurssilla harjoitellaan erilaisissa harrastuslajeissa tarvittavia perusteita ja palasia, joista voi lähteä rakentamaan valmiita liikkeitä. Kurssilla aloitetaan liikkeiden opettelu pienin palasin, vahvistetaan koirakon yhteistyötä ja harjoitellaan erilaisia palkkaustapoja. Kurssilla hyödynnetään myös erilaisia kohdetyöskentelyvälineitä, joiden avulla koiran kehon hallinta paranee, ja liikesujuvuus vahvistuu. Kurssi soveltuu koirakoille, jotka tähtäävät esimerkiksi tokon, rally-tokon, tai koiratanssin pariin.

Kenelle kurssi sopii? 
Osallistuvan koiran alaikärajaksi suosittelemme noin puolen vuoden ikää. Mikäli koirasi ei kuitenkaan ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme ennen tälle kurssia osallistumista esimerkiksi Murren Pentu- tai Perustaitokurssia.

Kuka kurssin ohjaa?
Kurssin ohjaa rally-tokossa ja koiratanssissa kilpaileva eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan? 
Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä koirasi lempilelu. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.