Junnun ja Murren Tiimi   
kesäkuu
heinäkuu
elokuu


Mitä junnun ja murren tiimi-kurssilla oppii?

Kurssilla on oppimassa ensisijaisesti lapsi, joka ohjaa koiraa. Kurssin tavoitteena on vahvistaa lapsen ja koiran tiimiytymistä erilaisin koiraa aktivoivin harjoittein. Kurssilla käydään läpi paitsi koulutusteknisiä asioita, myös monipuolisesti koiran arjen hyvinvointiin liittyviä asioita siten, että lapsen on helppoa ne ymmärtää.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on suunniteltu lapsen (suositusikäraja alk 8v) ja koiran matalan kynnyksen kurssiksi ja siksi sinne osallistujat ovat tervetulleita pohjataidoista riippumatta. Huomaathan kuitenkin, että vanhempien tulee olla mukana turvallisuussyistä ja, että koiran tulee olla siten ympäristöön neutraalisti suhtautuva, että lapsen on sitä mahdollista ohjata ja kouluttaa. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä lelu, jolla koira mielellään leikkii. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Missä kurssi pidetään?

Kurssi pidetään sisällä Murren koulutushallissa (talvella lämmitetty, helteillä viilennetty).

KUKA KURSSIN OHJAA?

Junnun ja Murren tiiimikurssin ohjaa eläintenkouluttajaksi opiskelevat koulutusohjaajat Henna Eerola ja Maija Leino.