Mitä asiakkaamme sanovat

"Iso kiitos kurssista ja jatkoon tullaan. Yritin ennen tätä käydä koiran kanssa toisen palveluntuottajan kurssilla, mutta jouduin jättämään sen kesken. Koira stressasi tilaa ja tilannetta aivan hirveästi, eikä kurssin tekeminen heillä ollut hallussa. Minulla oli siksi aika kova jännitys, kun tulin teidän kurssille, mutta pelko oli turha. Tila ja tekeminen oli rauhallista ja selkeää. Uskon, että minä ja koira saimme tästä paljon enemmän, mitä uskalsimme toivoa. Teillä oli kiva käydä."
Mikko, Pentukurssi, 8.4.2024
"Kiitos erittäin hyvästä kurssista. Pennulle erittäin tärkeitä taitoja opeteltu."
Liisa, Pentukurssi, 7.4.2024
"Loistava, innostava kouluttaja. Tulen jatkossakin."
Pia, Murren Arkitottis, 3.4.2024
"Maija on todella ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä, innostava ja lempeä kouluttaja. Hän selittää harjoitusten käytännön toteuttamisen lisäksi syyt, miksi mikäkin taito on hyödyllinen, ja antaa ryhmätilanteessa myös yksilöllisiä täsmäneuvoja. Koira ja me ihmiset viihdyimme kurssilla todella hyvin (vaikka alkuun hieman jännittikin uuteen koiraharrastukseen hyppääminen) ja opimme tärkeitä taitoja ja näkökulmia koirankoulutusta ajatellen. Jatkamme ehdottomasti Maijan seuraavillekin kursseille!"
Siina, Pentukurssi, 22.3.2024
"Parkkipaikalla oli hieman ruuhkaista ja sai välillä odotella, että sai auton johonkin. Ensimmäisillä kerroilla siirtymät olivat hiukan liian tiukat seuraavan kurssin kanssa, ei ehtinyt kysyä oikein lopuksi mitä mielen päällä oli ja pihalla odottelikin jo seuraavat sateessa. Muuten kurssilla sai hyvin työkaluja perusasioihin ja vahvistettiin myös jo aiemmin opittuja juttuja. Teoria ja perustelut, että miksi jotakin tehdään, olivat hyviä ja auttoivat ymmärtämään paremmin tehtäviä. Mukavasti oli myös otettu huomioon käsittelyn tärkeys, esim eläinlääkärissä."
Essi, Pentukurssi, 16.3.2024
"Kouluttaja oli kyllä niin ihana ja ryhmässä sen vuoksi mukava ilmapiiri."
Outi, Jatkokurssi, 15.3.2024
"Ajo-ohjeet kurssille voisivat olla selkeämmät näin ensi kertalaisen silmin. Nettisivuilta kesti hetken tajuta missä kurssi pidetään, kun vaihtoehtoja oli kaksi eikä kurssikirjeessä ollut osoitetta erikseen. Itse koulutus oli yksi parhaimmista näyttelykoulutuksista missä olemme olleet ja kerrankin kouluttaja otti rohkeasti kantaa koiran rakenteeseen ja oli hänellä oli selvästi harjaantunut silmä asian suhteen. kouluttaja oikeasti opasti jokaista koiraa sen vahvuuksien ja heikkouksien mukaan, kokemus näkyi hyvällä tavalla."
Joanna, Pop Up Näyttelytreeni, 12.3.2024
"Erittäin pätevä ja napakka ohjaaja, henkilökohtaista ohjausta ja paljon sisältöä yhdellä tunnilla."
Kirsi, Rally-toko tutuksi, 6.3.2024
"Yksi parhaimpia kursseja, mitä käynyt 20-vuotisen koiraharrastuksen parissa. Tunnilta lähtee aina iloisin mielin :)"
Kirsi, PK-tottis valmennus, 6.3.2024
"Murre on täydellinen paikka meille ja Anniina on taitava opettamaan."
Mia, Koiratanssi tutuksi, 14.2.2024
"Eri kursseilla ja kouluttajilla käyneenä Krista on kyllä yksi parhaista. Jämäkkä mutta ystävällinen ote, ymmärtää erilaisia koiria ja koskaan ei tule paha mieli vaikka omat koirat ei ehkä niitä kaikkein hiljaisempia ja rauhallisimpia yleensä ole.. kiitos jälleen kivasta kurssista!"
Varpu, Pentukurssi, 12.2.2024
"Todella hyvät neuvot, vinkit ja esimerkit. Mukava ohjaaja."
Mia, Yksityisohjaus, 7.2.2024
"Oli kivaa kummallakin sekä koiralla että omistajalla, kiitos!."
Niina, Dobo-kurssi, 7.2.2024
"Saatiin mitä haettiin, Doris sai nyt junior Sa:n, kehässä meni kuin aikuinen koira että harjoittelu on ollut paikallaan."
Hanni, Pop Up Näyttelytreeni, 18.12.2023
"Kiva, kun sama tuttu ja mukava kouluttaja säilyy ja on jatkuvuutta. Kouluttaja myös tunnistaa koirakon kehittymisen."
Maarit, Nosework treeniryhmä, 11.12.2023
"Johanna on hyvin ammattitaitoinen, osaava, rauhallinen ja ymmärtäväinen ❤️."
Riitta, Nosework treeniryhmä, 3.12.2023
"Kiitos Anniinalle!"
Tarja, Pentukurssi, 3.12.2023
"Tunneilla oli kiva ja rento tunnelma. Opetusta sai tasapuolisesti ja apua ongelmiin sai hyvin. Opin myös itselleni tärkeää kärsivällisyyttä. Meidän tunneilla oli muutaman kerran jo osaavampi koirakko jotka demosivat miten jotkut asiat tehdään, se oli kiva lisä."
Emilia, Arki-Rally-toko, 1.12.2023
"Minna on todella positiivinen ja kärsivällinen ohjaaja. Aina mennään koirien ehdoilla ja hän keksii vinkkejä ja ratkaisuja eri tilanteisiin. Meidän rallyryhmässä on hyvä ilmapiiri ja treenit on koiralle ja ohjaajalle viikon kohokohta!"
Viivi, Arki-Rallyn treeniryhmä, 28.11.2023
"Niinkuin numeroista näkee, olen erittäin tyytyväinen Johannan koulutukseen. Meillä on kurssilla hauskaa."
Ulla-Maija, Nosework treeniryhmä, 21.11.2023