Yritys

OMA MURRE oY


Turun Murre on vuonna 2013 Lietoon perustettu koirakoulu, jonka tavoitteena yrityksen alkumetreistä  lähtien on ollut eläinten hyvinvoinnin lisääminen mm. nykyaikaisiin koulutusmenetelmiin liittyvän tiedon jakamisen avulla. Vuosien varrella Murre on laajentunut useammalle paikkakunnalle ja tällä hetkellä toimipisteitä on neljä, Liedon Avannissa ja Nuolemossa, Linnan Murre Hämeenlinnan kupeessa Hattulassa sekä Salon Murre Meriniityssä. Myös Lahen Murre on aikoinaan Katjan perustama koirakoulu, mutta sittemmin siirtynyt uudelle yrittäjälle jatkamaan positiivisen koulutuksen ilosanomaa Hollolassa.

Eläinkoulutusala on onneksi positiivisessa murroksessa tiedon lisääntymisen suhteen, ja kaikki Murren kouluttajat kouluttautuvatkin lisää jatkuvasti. Tiedon- ja oppimisenjano on ehdoton edellytys kehittyäkseen aina vain paremmin eläintä ja ihmistäkin ymmärtäväksi kouluttajaksi. Tämä takaa asiakkaille monipuolisen osaamisen ja ammattitaidon niin erilaisessa lajiosaamisessa kuin ongelmakäyttäytymisessä, ja kaikessa siltä väliltä! Koko Murren tiimiin kuuluu nykyisin parisenkymmentä kouluttajaa, joista valtaosa on eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneita kouluttajia tai ovat tutkinto-opiskelijoita. Murrella on koko ajan myös eläintenkouluttajaopiskelijoita harjoittelussa, ja haluammekin mahdollistaa työllistymisen opiskelijoille, jotka sisäistävät ns Murrelaisen etiikan. Eläintenkouluttajan ammattitaitovaatimuksiin kuuluu käyttäytymistieteisiin sekä oppimispsykologiaan perustuvat koulutusmenetelmät positiivisen vahvistamisen tekniikoin, ja näillä arvoilla Murrella toimitaan.

Erityisen tärkeää on hyvä yhteistyötä muiden kouluttajien sekä alan toimijoiden kanssa, ja Murrella onkin lukuisia yhteistyökumppaneita. Alueen koirakouluista Vainuvoima on Murren pitkäaikainen yhteistyökoirakoulu, koirahierojista Anu Toukonen (Tmi Murrellesi), Johanna Virtanen (DogCare), Riika Vahala (koirahuoltorv) sekä eläinfysioterapeuteista FysioMuuvin Tiina Kuusisto. Murre on myös lemmikkitarvikeliikkeen Karvakorvat Lieto sekä koirametsä Satumaan suosittelija.

Toivotan koko Murren tiimin puolesta uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Murrelaisten iloiseen joukkoon! Olemassaolevia asiakkaita puolestani haluan nöyrästi kiittää, sillä ilman tyytyväistä asiakaskuntaamme emme saisi näin suurella volyymilla vietyä eteenpäin meidän ykkösprioriteettia, koirien hyvinvoinnin lisäämistä.

Katja

Katja Silander
Kakontie 4, 21420 Lieto, Teollisuuskuja 15, 21420 Lieto
murre@turunmurre.fi
040 737 0833