Neljän lajin tutustumiskurssi   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Neljän lajin kurssilla tutustutaan Rally-tokoon, Noseworkiin, Koiratanssiin sekä Doboon. Pääset kokeilemaan jokaista harrastuslajia kaksi treenikertaa, minkä jälkeen on helpompaa muodostaa käsitys mikä voisi olla juuri Sinua ja koiraasi kiinnostava harrastus! 

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii jokaiselle koiralle! Osallistujakoiran alaikäraja 6kk. Mikäli koirasi ei kuitenkaan ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme ennen Neljän lajin tutustumiskurssille osallistumista Murren Perustaitokurssin suorittamista. Huomaathan myös, ettei kurssi sovi reaktiivisille koirille. Eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille osallistumista. 

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa pätevöity Dobo- ja Koiratanssiohjaaja Anniina Ahonen (eläintenkouluttaja at.). Anniina kilpailee rally-tokossa, ja harrastaa noseworkia ja koiratanssia. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.
Neljän lajin tutustumiskurssi