Anniina Ahonen
Eläintenkouluttaja

Olen Anniina Ahonen, eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut koulutusohjaaja. Olen myös Dobo-ohjaaja, sekä SKL:n pätevöittämä arkitottelevaisuus- , rally-tokon ja koiratanssin koulutusohjaaja. Aiempi kokemus nuorisotyön parissa on antanut valmiuksia niin asiakas- kuin ohjaustyöhön, ja Murrella olen työskennellyt vuodesta 2016.

Kotoani löytyy kolme valkoistapaimenkoiraa. Kaiku kilpailee rally-tokon Mestariluokassa ja koiratanssikilpailuissakin ollaan startattu. Raisan kanssa harjoitellaan arkitaitoja ja noseworkia. Nuorimmalle koiralleni Siepille rakennan huolellisesti pohjataitoja eri lajeja tulevaisuudessa silmälläpitäen. Kaikkien koirien kanssa käydään juoksulenkeillä, talvisin myös hiihtämässä. Lähellä sydäntäni ovat liikunta monissa eri muodoissa, sekä partio, retkeily, ja vaellukset – myös koiran kanssa.

Koiran ja ohjaajan välinen yhteistyö on minulle tärkeää. Huomioin asiakkaan ja koiran yksilönä ja tavoitteenani on aina saada onnistumisen kokemuksia molemmille, sekä kehittää heitä eteenpäin. Ajattelen koulutuksessa, että tärkeintä on matka, joka kuljetaan koiran kanssa yhdessä, ei määränpää – vaikka toki tavoitteitakin on hyvä olla. Pyrin siihen, että kaikilla on mukavaa tunneillani ja positiivinen koulutus toteutuu myös tässä. 
️ 
toukokuu
kesäkuu
heinäkuu
elokuu
syyskuu