Noseworkin treeniryhmät   
HUOM! VAIN Murren ryhmissä jo treenaaville. Jos sinulla ei vielä ole treeniryhmäpaikkaa, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella! Jos sinulla on jo paikka ja haluat vaihtaa ryhmää, ota yhteyttä kouluttajaan!

huhtikuu
toukokuu
kesäkuu


Yhden koiran yksittäiskerta

Kahden koiran yksittäiskerta

Nosework -harrastuslaji kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa, kun huomattiin hajutyöskentelyn parantavan rescuekoirien hyvinvointia. Nosework on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.

Noseworkin treeniryhmässä jatketaan Noseworkin tutustumiskurssilla ja jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Treeniryhmässä perehdytään myös syvemmin nose-workin sääntöihin, mutta ryhmiin ovat tervetulleita kaikki, harrastit lajia tavoitteellisesti tai omasi ja koirasi iloksi! Treeniryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa.

Ryhmässä harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten treenit soveltuvat myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään.

Kenelle ryhmä sopii?

Noseworkia voi harrastaa jokaisen koiran kanssa, rodusta ja iästä riippumatta. Jos koirallasi ei ole aiempaa kokemusta noseworkista suosittelemme käymään ensin nosework- tutuksi-kurssin.

Ryhmän kouluttaja

Ryhmiä ohjaa eläintenkouluttajaksi (at.) opiskeleva, hajutyöskentelyyn erikoistunut ohjaaja Johanna Virtanen.

Mitä ryhmään tarvitsee mukaan?

Ota ryhmään mukaan koiralle vesikuppi, vettä, oma taukoalunen (pyyhe, viltti tms), panta tai valjaat normaali talutushihna sekä runsaasti koiralle mieleisiä palkkioherkkuja.