Rally-tokon treeniryhmät   
HUOM! VAIN Murren ryhmissä jo treenaaville. Jos sinulla ei vielä ole treeniryhmäpaikkaa, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.
kesäkuu


Yksittäinen treenikerta

Mikä on rally-tokon treeniryhmä?

Paikka rally-tokon treeniryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Treeniryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki mahtuvat treenaamaan, ja saavat yksilöllistä ohjausta.
Treeniryhmässä jatketaan Rally-tokon tutustumiskurssilla ja -jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Ryhmässä jatketaan liikkeiden harjoittelua, sekä perehdytään tehtävien suoritustapaan ja sääntöihin. Kurssilla jatketaan myös koirakon välisen yhteistyön kehittämistä, sillä vahva luottamus toimii joka koiraharrastuksen pohjana!
Murrella voit treenata halutessasi tavoitteellisesti, tai omaksi ja koirasi iloksi. Kaikenlainen yhdessä tekeminen vahvistaa yhteistyötä, sekä koiran ja omistajan välistä suhdetta. 

Kenelle ryhmä sopii?

Jos koirallasi ei ole aiempaa rally-tokotaustaa, suosittelemme käymään ensin Rally-Toko Tutuksi -kurssin.

Kurssin kouluttaja

Ylempien luokkien ryhmiä ohjaa Katja ja alempien luokkien ryhmiä Anniina. Kaikki koulutusohjaajat harrastavat ja kilpailevat itse lajissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), koiralle mieleinen lelu, sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.