Rally-tokon Jatkokurssi   

heinäkuu
marraskuu

Mitä Rally-tokon Jatkokurssilla oppii?

Rally-tokon jatkokurssilla jatketaan tehtäväkyltteihin tutustumista, ja tehdään harjoitteita, joita liikkeiden sujuva suorittaminen edellyttää. Murren ryhmissä kiinnitetään huomiota aina myös koiran viretilaan, työskentelymotivaatioon, sekä rauhoittumisen harjoitteluun. Lisäksi tehdään harjoitteita, jotka tukevat mahdollista kilpailu-uraa, mutta ovat hyödyksi myös niille koirakoille, jotka eivät tähtää kilpailuihin. Jos tarpeenne on  enemmän koiran aktivoinnissa kuin lajin ja tehtävien tädyellisessä oppimisessa, suosittelemme osallistumaan Murren Arki- Rally-kurssille!

Rally-toko on hauskaa ja iloista puuhaa niin koiralle kuin omistajallekin. Erilaisia tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, mikäli lajista innostuu. Murrella rally-tokoa harjoittelee sekä kilpailevia koirakoita että myös koiria ja omistajia, jotka eivät tähtää kisaamiseen, vaan vahvaan koiran ja omistajan väliseen yhteistyöhön. Jatkokurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa valmennusryhmään, joita Murrella on lähes jokaisena viikonpäivänä.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Rally-toko sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja lajista kiinnostuneille ohjaajille. Rally-tokon Jatkokurssi sopii koirakoille, jotka ovat käyneet Rally-toko Tutuksi -kurssin, tai omaavat vastaavat taidot. Huomaathan, että kurssi ei sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

KUKA KURSSIN OHJAA?

Rally-tokon tutustumiskursseja ohjaa koulutusohjaajat Anniina ja Henrietta, jotka molemmat kilpailevat lajissa koiriensa kanssa. Lue lisää kouluttajistamme täältä