Pop Up Näyttelytreeni   

kesäkuu
heinäkuu
elokuu

Kertaluontoisissa Pop Up-Näyttelytreeneissä harjoitellaan ja kehitetään näyttelyissä tarvittavia taitoja ja hallittua esiintymistapaa. Voit osallistua yhteen tai useampaan Pop Upiin! 

Mitä Pop Up-Näyttelytreenissä oppii?

Koulutuksessa harjoitellaan hallittua näyttelykäyttäytymistä, sekä esittämistä, jolla saat koirasi parhaat puolet esiin.  Tavoitteena on saada koiralle mahdollisimman itsevarma, turvallinen ja rento olo näyttelykehiin. Murren treeneissä harjoitteet tehdään aina niin helpoiksi, että koirakot pystyvät niissä varmasti onnistumaan. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä koiran tunnetilaa, jotta kaikki tuleviin näyttelytilanteisiin liittyvä harjoittelu luo koiralle vain ja ainoastaan positiivista mielikuvaa! Pop up-treeneissä harjoitellaan ryhmässä, ja keskitytään käsittely- sekä esittämisharjoituksiin. Käsittelyharjoituksissa hyödynnetään koiran omaehtoisuutta.

Kenelle Pop Up-treeni sopii?

Pop Up Näyttelytreeniin voi osallistua yli 6kk vanhan koiran kanssa. Kertaluontoisessa treenissä on ensisijaisesti tarkoitus hioa koiran olemassa olevia kehäkäyttäytymistaitoja, ja päästä harjoittelemaan vieraiden kehäkavereiden kanssa. Mikäli koirasi ei ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme osallistumaan ensin Pentu- tai Perustaitokurssille. Huom! Mukaan voi tulla myös, vaikka et olisi menossa näyttelyyn, mutta koirasi jännittää käsittelyä tai esimerkiksi vieraita ihmisiä. 

Mitä Pop Up-treeniin tarvitsee mukaan?

Ota mukaan koirallesi vesikuppi, vettä, taukomatto (pyyhe, viltti tms), tavallinen talutin ja panta, näyttelyhihna, sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Missä kurssi pidetään?

Kurssi pidetään Murren talvella lämmitetyssä ja helteellä viilennetyssä koulutushallissa. Harjoituksia voidaan vuodenajan ja sään puitteissa tehdä myös ulkona piha-alueella.

POP UP-TREENIN KOULUTTAJA

Treenin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Sara Uusitalo, joka itse on vuosia harrastanut koiriensa kanssa näyttelyitä menestyksekkäästi.