Pentuleikkikoulu   

toukokuu
kesäkuu
heinäkuu

Pentuleikkikoulumme tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden koiranpentusi sosiaalistamiselle ammattilaisten ohjaamana. Pentuleikkikoulu kokoontuu viikottain ympäri vuoden, ja aloituspaikkoja on myynnissä niihin ryhmiin ja päiviin, jolloin kulloinkin tilaa. 

Mitä Pentuleikkikoulussa oppii?

Pentuleikkikoulun ensisijainen tavoite on sosiaalistaminen muihin koiriin ja ihmisiin, sekä positiiviset kokemukset pennulle uusista asioista. Murren Pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa. Pentuleikkikoulu on mainio tapa aloittaa koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen tutustuminen pikkupennun kanssa. Leikin lomassa harjoittelemme myös arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja. Kurssilla ovat oppimassa sekä pentu että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee pennun. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Leikkikoulu on tarkoitettu ensisijaisesti luovutusikäisille pennuille. Erityisesti keskikokoisten tai isojen rotujen edustajat voivat sisätilassa ja isossa ryhmässä olla keskenään jo liian rajuja leikkijöitä, joten turvallisuussyistä suosittelemme osallistumaan suoraan Murren Pentukurssille, jos pentusi on jo yli 12-viikkoinen. Pentusi onkin tervetullut Pentuleikkikouluun heti, kun se on kotiutunut luoksesi.  Me emme edellytä rokotuksia alle rokotusikäisiltä pennuilta (pennuilla on vasta-ainesuoja vastuullisesti hoidetuilta emoiltaan), mutta nykyään on mahdollista ottaa varhaisrokote jo luovutusikäiselle pennulle. Leikkitila on jaettu osiin, jotta pennut voivat turvallisesti leikkiä juuri omankokoistensa leikkikavereiden kanssa. Pentuleikkikoulun jälkeen voi jatkaa Pentukurssille. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), helposti puettava/riisuttava panta tai valjaat, tavallinen talutushihna, sekä runsaasti pennulle mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Missä kurssi pidetään?

Kurssi pidetään Murren talvella lämmitetyssä ja helteellä viilennetyssä koulutushallissa (Liedon Avanti).

KUKA KURSSIN OHJAA?

Leikkikouluja ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina sekä eläintenkouluttajaksi opiskelevat Maija ja Henna.  Lue lisää kouluttajistamme täältä.