Murren Arkitottis   

toukokuu

Mitä Murren Arkitottiskurssilla oppii?

Kurssilla ovat oppimassa sekä Murre että omistaja. Arkitottiskurssilla Murresi oppii työskentelemään muiden koirien läsnäollessa ryhmässä, ja omistaja saa vinkkejä perushallintaan arjessa, kuten rauhassa odottamiseen, kontaktin vahvistamiseen ja luoksetuloon. Ohjaajana voi toimia myös aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Muiden perheenjäsenien kannattaa harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on suunniteltu ns. matalan kynnyksen kurssiksi ja siksi sinne ovat tervetulleita kaikki omistajat koirineen pohjataidoista riippumatta.  Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille, eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille ilmoittautumista. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä lelu, jolla koirasi mielellään leikkii. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Missä kurssi pidetään?

Kurssi pidetään Murren koulutushallissa (talvella lämmitetty, helteillä viilennetty), mutta harjoituksia voidaan vuodenajan ja sään puitteissa tehdä myös ulkona piha-alueella.

KUKA KURSSIN OHJAA?

Arkitottiskursseja ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Sara sekä eläintenkouluttajan ammattitutkintoa opiskelevat Maija ja Henna.