Koiratanssin treeniryhmät   
HUOM! VAIN Murren ryhmissä jo treenaaville. Jos sinulla ei vielä ole treeniryhmäpaikkaa, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella!

kesäkuu


Yksittäinen treenikerta


Koiratanssi on kiehtovan vapaamuotoinen ja monipuolinen koiraharrastuslaji, jossa koirankoulutustaitojen lisäksi korostuvat erityisesti ohjaajan ja koiran välinen saumaton yhteistyö, luovuus sekä musiikin tulkitseminen. Koiratanssiryhmissä opetellaan eri liikkeitä sekä niiden yhdistämistä liikekokonaisuuksiksi. Ryhmissä työstetään yksilöllisesti jokaiselle koirakolle sopivaa koreografiaa ja musiikkia. \n \nTreeniryhmissä perehdytään syvemmin koiratanssin alalajeihin, (freestyle, suom. vapaatanssi ja HTM, suom. seuraaminen musiikin tahdissa), sekä myös koiratanssikilpailujen sääntöihin. Treeniryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Treeniryhmät ovat pienryhmiä, joissa jokainen mahtuu treenaamaan, ja saa yksilöllistä ohjausta. 

Kenelle ryhmä sopii?

Koiratanssia voi harrastaa kaiken rotuisten koirien kanssa, ja laji sopii myös jokaiselle ohjaajalle! Jos koirallasi ei ole aiempaa koiratanssitaustaa tai muuta lajiosaamista (kuten rally-toko) suosittelemme käymään ensin Koiratanssi Tutuksi -kurssiin.

Kurssin kouluttaja

Koiratanssin treeniryhmiä ohjaa koiratanssin pätevöidyt koulutusohjaajat (SKL) Nette ja Anniina. Molemmat kilpailevat lajissa omien koiriensa kanssa. Nette on toiminut useamman kerran koiratanssin edustusjoukkueen joukkueenjohtajana niin PM- kuin MM- kisoissakin.

Mitä ryhmään tarvitsee mukaan?

Ota ryhmään mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.