Koiratanssin Jatkokurssi   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Koiratanssin Jatkokurssilla oppii?

\nKurssilla jatketaan koreografian muodostamista valittuun musiikkiin. Kurssilla jatketaan myös uusien ja vanhojen liikkeiden treenaamista, ja erilaisten liikesarjojen muodostamista. Kurssilla tutustutaan paremmin koiratanssin eri alalajeihin FS ja HTM. Perehdymme syvemmin koiratanssin sääntöihin, ja erityisesti alokasluokan vaatimuksiin. Koiratanssi on kiehtovan vapaamuotoinen ja monipuolinen koiraharrastuslaji, jossa koirankoulutustaitojen lisäksi korostuvat erityisesti ohjaajan ja koiran välinen saumaton yhteistyö, luovuus sekä musiikin tulkitseminen. 

Kenelle kurssi sopii?

Koiratanssi sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja lajista kiinnostuneille ohjaajille. Koiratanssin Jatkokurssi sopii koirakoille, jotka ovat käyneet Koiratanssi tutuksi- kurssin, tai omaavat vastaavat taidot. Huomaathan, että kurssi ei sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta. 

KUKA KURSSIN OHJAA?

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja Anniina Ahonen (at.), joka itse harrastaa koiratanssia koiriensa kanssa. Lue lisää kouluttajistamme täältä.
Koiratanssin Jatkokurssi