Pop Up Dobo   
Doboon käy maksuvälineeksi Smartum, Edenred ja E-Passi!
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Dobo on kehitetty vahvistamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, sekä koordinaatiokykyä. Harjoitukset opettavat koiraa myös esimerkiksi venyttelemään itseään, ja poistavat usein lihasjännityksiä. Dobo- harjoitteet tehdään päänsääntöisesti tasapainotyynyillä ja Dobo-palloilla, lisäksi koira lämmitellään ja venytellään ennen tehtävien suorittamista. Dobosta on hyötyä jokaisessa koiraharrastuslajissa, mutta myös jokaiselle kotikoiralle. Parantunut kehonhallinta ja lihaskunto edesauttaa suoritusta muun muassa rally-tokossa, näyttelyissä ja agilityssä. Dobo edesauttaa myös koirakon välistä suhdetta. 

Kenelle kurssi sopii?

Ennakkotaitovaatimuksia ei ole, harjoitteet suunnitellaan tarvittaessa koirakkokohtaisesti! Dobo-kurssille voi osallistua, kun koirasi on vähintään 6kk ikäinen. Jos koirallasi on jotain terveydellistä ongelmaa rakenteessa tai luustossa, konsultoi ensin omaa eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikupin, vettä, taukomaton (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Missä kurssi pidetään?

Kurssi pidetään Murren talvella lämmitetyssä ja helteellä viilennetyssä koulutushallissa.

KUKA KURSSIN OHJAA?

Kurssin ohjaa Dobo-koulutusohjaaja Anniina Ahonen.