Sosiaalinen Murre

SEURAAVA KURSSI
Lauantaisin (5x50min)
Alk 1.2. 2020
14
100€
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Alk 4.1. Klo 13 TÄYNNÄ!

Pentujen sosiaalistamisesta puhutaan paljon, mutta aikuinenkin koira voi kaivata sosiaalistamista uusiin asioihin, kuten uusiin ympäristöihin, tilanteisiin, vieraisiin ihmisiin, koiriin jne. Jokainen koiranomistaja haluaisi, että oma murre olisi sosiaalinen, yhteiskuntakelpoinen koirakaveri, mutta mitä kaikkea tulisi huomioida, jotta ujostakin koirasta voisi tulla Sosiaalinen Murre? 

Kurssilla tutustutaan mm. erilaisiin alustoihin, ja tiloihin, tehdään tehtäviä/temppuja, jotka varmuudella onnistuvat, sekä harjoitellaan vieraiden ihmisten/koirien kohtaamista koirakon näin halutessa. Kurssi soveltuu kaikille koirille ja omistajille, ja erinomaisesti myös ns. ujoille koirille, jotka tarvitsevat lisää itsevarmuutta. Kurssin ensisijainen tavoite on tarjota koiralle ja omistajalle onnistumisen kokemuksia ilman pohjataitovaatimuksia tai suorituspaineita. 

Kurssille ei ole ikä- tai pohjataitovaatimuksia, ja se soveltuu niin pennuille, aikuisille kuin senioreillekin. Huom! Kurssi ei sovellu voimakkaasti reaktiivisille koirille.

Kurssin ohjaa eläintenkouluttajaopiskelija, koulutusohjaajaharjoittelija Krista Akkanen, jolla on pitkä kokemus rescuekoirien parissa työskentelystä Espanjassa.

Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.