Nosework - tutustumiskurssi

SEURAAVA KURSSI
Keskiviikkoisin Huom! EI vapunpäivänä 1.5.!
Alk 10.4. (TÄYNNÄ!)
17
100 €
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Nosework- tutustumiskurssi - Kysy seuraavaa kurssia!

Pyrimme aloittamaan koko ajan uusia kursseja kysynnän mukaan!

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, aikaisempaa kokemusta hajutyöskentelystä ei tarvita. Nosework - tutustumiskurssilla tutustutaan hajutyöskentelyyn, ja koira oppii tunnistamaan 1-koeluokan hajun, eucalyptuksen. Kurssilla harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten kurssi soveltuu myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään. Huom! Kovilla pakkasilla koiria ei voi pitää autoissa, silloin odotellaan erillisessä tilassa sisällä.

Ryhmään otetaan 3-4 koiraa, ja yhden treenin kesto noin 1,5 tuntia, riippuen ryhmäkoosta. Tutustumiskurssin kesto on neljä viikkoa, hintaan sisältyy tarvikkeet, joilla pääsee kotona harjoittelun alkuun. 

Kouluttajana nosework - koulutusohjaaja (NWF ry), lajissa kilpaileva Katja Silander.

Nosework -kurssit järjestetään Turun Murren koulutushallilla Liedossa.

Nosework -jatkokurssit/vakiryhmät

Kurssi on tarkoitettu tutustumiskurssin jo käyneille, perustaidot Noseworkista omaaville koirakoille. Kysy sopivaa jatkoryhmää!

Nosework -harrastuslaji kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa, kun huomattiin hajutyöskentelyn parantavan rescuekoirien hyvinvointia. Nosework on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.Lisätietoa www.noseworkfinland.com