Nose work - tutustumiskurssi

SEURAAVA KURSSI
Perjantaisin (TÄYNNÄ!)
Alk 4.1. (5x n.90min)
17.00
135 €
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

 

Nose Work - tutustumiskurssi 

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, aikaisempaa kokemusta hajutyöskentelystä ei tarvita. Tutustumiskurssilla käydään läpi Nose Workin perustaitoja. Kurssilla mm. ehdollistetaan koira hajuun (eukalyptus), sekä käydään läpi laatikko- ja sisätilaetsintää. Kurssin hintaan kuuluu Eucalyptus- hydrolaatti. Ryhmään otetaan 3-4 koiraa, ja yhden treenin kesto noin 1,5h riippuen ryhmäkoosta. Kurssin kesto viisi viikkoa, kouluttajana Nose Work - koulutusohjaaja, lajissa kilpaileva Katja Silander.

Lajia ei harrasteta ryhmäkurssina vaan jokainen koirakko harjoittelee yksitellen, jolloin laji sopii myös aroille yksilöille. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään. Huom! Kovilla pakkasilla koiria ei voida odotuttaa autoissa, silloin odotellaan erillisessä tilassa sisällä.

Nose Work -kurssit järjestetään Turun Murren koulutushallilla Liedossa. 

 

Nose work- jatkokurssit

Kurssi on tarkoitettu tutustumiskurssin jo käyneille, perustaidot Nose Workista omaaville koirakoille. Kysy sopivaa jatkoryhmää!

 

Nose Work on USA:ssa kehitetty harrastuslaji koirille. Rescuekoirien aktivoinnista kehitetty nenätyöskentelylajin huomattiin parantaneen koirien hyvinvointia. Nose Work on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.