Nose Work - tutustumiskurssi

SEURAAVA KURSSI
Torstaisin (Huom Päiväryhmä!)
Alk 7.3. (5x n.90min)
11.30
135 €
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Nose Work- tutustumiskurssi

Alk Pe 1.3. klo 17 (5xn 90min, 135€) TÄYNNÄ!

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, aikaisempaa kokemusta hajutyöskentelystä ei tarvita. Nose work - tutustumiskurssilla tutustutaan hajutyöskentelyyn, ja koira oppii tunnistamaan 1-koeluokan hajun, eucalyptuksen. Kurssilla harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten kurssi soveltuu myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään. Huom! Kovilla pakkasilla koiria ei voi pitää autoissa, silloin odotellaan erillisessä tilassa sisällä.

Ryhmään otetaan 3-4 koiraa, ja yhden treenin kesto noin 1,5 tuntia, riippuen ryhmäkoosta. Kurssin kesto on viisi viikkoa, hintaan sisältyy tarvikkeet, joilla pääsee kotona harjoittelun alkuun. 

Kouluttajana Nose Work - koulutusohjaaja (NWF ry), lajissa kilpaileva Katja Silander.

Nose Work -kurssit järjestetään Turun Murren koulutushallilla Liedossa.

Nose Work -jatkokurssit/vakiryhmät

Kurssi on tarkoitettu tutustumiskurssin jo käyneille, perustaidot Nose Workista omaaville koirakoille. Kysy sopivaa jatkoryhmää!

Nose Work -harrastuslaji kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa, kun huomattiin hajutyöskentelyn parantavan rescuekoirien hyvinvointia. Nose Work on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.Lisätietoa www.noseworkfinland.com