Käytöskartoitus/Kotikäynti

Kesto n. 1,5 h
135 €
Koirakon kotona

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Onko koirallasi jokin ei-toivottu käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea? Haluaisitko lähteä treenaamaan ryhmässä tai kaipaat apua arjen sujuvuuteen, mutta koirasi ei ole hallinnassasi? Mahdollisuus seesteisempään arkeen on olemassa!

Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottuun käytökseen puututaan, sitä helpompaa tilanteen muokkaaminen on. Hyvä nyrkkisääntö on muistaa, että kaikki, mikä tapahtuu, vahvistuu - niin hyvässä kuin pahassa. Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan. 

Joskus omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta toisinaan tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa, joissa oppii niin koira kuin omistaja. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään ongelma ei ratkea kuten televisiossa, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.

Käytössä käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan perustuvat positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmät. 

 

Käytöskartoitus tehdään koirakon kotona, ja siihen sisältyy matkat (max 20km) ja alv 24%, sekä kirjalliset koulutusohjeet jälkikäteen s-postitse.