Rally-tokon tutustumiskurssi

SEURAAVA KURSSI
Sunnuntaisin (5x45min)
Alk. 25.2.
18-18.45
85€
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

SEURAAVA KURSSI:


Alk TI 27.2. klo 17.00, 5x45min (TÄYNNÄ!)

 

Rally-toko on hauskaa tekemistä yhdessä; tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen mieli. Kurssilla tutustutaan pääasiassa alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin. Lisäksi tehdään harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen edellyttää. Tutustumiskurssin jälkeen on mahdollisuus lähteä mukaan rally-tokon vakiryhmään!

HUOM! Jos et ole käynyt missään kursseilla/koulutuksessa, suositellaan ennen lajikurssille osallistumista esimerkiksi Murren Perustaitokurssia!

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa huomioidaan ohjaajan ja koiran välinen iloinen yhteistyö, ja koiraa saakin kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan toisin kuin monissa muissa kilpailulalajeissa. Rally-tokosta tuli kennelliiton alainen virallinen kisalaji vuonna 2014 ja laji on siitä lähtien nostanut koko ajan suosiotaan. Voit tutustua lisää rally-tokoon Rally-tokoyhdistyksen sivuilla

Kurssi toteutuu neljällä koirakolla (max viisi), ja se järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!