Rally-tokon tutustumiskurssi

SEURAAVA KURSSI
Maanantaisin (5x45min)
Alk. 4.2.
17-17.45
95€
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Seuraava kurssi

Alk Ma 7.1. klo 18 (TÄYNNÄ!)

Rally-toko on hauskaa tekemistä yhdessä; tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen mieli. Kurssilla tutustutaan pääasiassa alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin. Lisäksi tehdään harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen edellyttää. Tutustumiskurssin jälkeen on mahdollisuus lähteä mukaan rally-tokon vakiryhmään!

HUOM! Jos koirasi ei ole koskaan aiemmin ollut ryhmätreenitilanteessa, suositellaan ennen lajikurssille osallistumista esimerkiksi Murren Perustaitokurssia!

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa huomioidaan ohjaajan ja koiran välinen iloinen yhteistyö, ja koiraa saakin kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan toisin kuin monissa muissa kilpailulalajeissa. Rally-tokosta tuli kennelliiton alainen virallinen kisalaji vuonna 2014 ja laji on siitä lähtien nostanut koko ajan suosiotaan. Voit tutustua lisää rally-tokoon Rally-tokoyhdistyksen sivuilla

Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!