Rally-tokon tutustumiskurssi

SEURAAVA KURSSI
Tiistaisin (5x50min)
Alk. 30.7. 1 PAIKKA VAPAANA!
Klo 20 (5x50min)
95€
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Seuraava kurssi: Kirjoitathan lisätietokenttään kummalle alkavista kursseista olet osallistumassa!

Alk Ma 12.8. Klo 20 (5x50min, 89€)

Rally-toko on hauskaa tekemistä yhdessä; tärkeintä treeneissä on iloinen mieli. Rally- tokossa erilaisia tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, jos lajista innostuu! Murrella treenaa paljon kilpailuihin tähtääviä koirakoita, mutta vaikka Sinä et haluaisi treenata tavoitteellisesti tai tähtäimessäsi ei olisi kisaaminen, vahvistaa laji koiran ja omistajan suhdetta, ja tämä yhteistyö näkyy myös arjessa. Tämä laji soveltuu siis erinomaisesti myös omaksi, ja ennen kaikkea koiran iloksi harrastamiseen <3

Rally-tokon tutustumiskurssilla tutustutaan pääasiassa alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin. Kurssilla harjoitellaan liikkeiden palasia, joista rakennetaan valmiita kokonaisia tehtäviä. Lisäksi tehdään harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen edellyttää. Kurssin ohjaa lajia harrastava ja siinä kilpaileva Anniina Ahonen.

Kurssi järjestetään pienryhmässä, Murren koulutushallissa. Tutustumiskurssin jälkeen on mahdollisuus lähteä mukaan rally-tokon vakiryhmään, joita Murrella on jokaisena arkipäivänä! 

Rally-toko on 2000-luvun alussa Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa huomioidaan ohjaajan ja koiran välinen iloinen yhteistyö, ja koiraa saa kilpailutilanteessakin kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan, toisin kuin monissa muissa kilpailulajeissa. Rally-tokosta tuli kennelliiton alainen virallinen kisalaji vuonna 2014 ja laji on siitä lähtien kasvattanut suosiotaan. Lisätietoa: http://www.rally-toko.fi/sivusto/

Jos koirasi ei ole koskaan aiemmin ollut ryhmätreenitilanteessa, suositellaan ennen lajikurssille osallistumista esimerkiksi Murren Perustaitokurssia!

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!