Pentuleikkikoulu

SEURAAVA KURSSI
Perjantaisin
Kurssin kesto neljä viikkoa (non stop)
Klo 17 (Huom! Poikkeuksellisesti 29.3. klo 18!)
60e
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Pentuleikkikoulu on tarkoitettu  ensisijaisesti luovutusikäisille pikkupennuille, mutta voit myös kysyä paikkaa vanhemmalle, lisää sosiaalistamista kaipaavalle pennulle. Pennut harjoittelevat sosiaalisia taitoja syntymästään lähtien emänsä ja pentuesisarustensa kanssa, ja tärkeää olisi jatkaa muihin koiriin sosiaalistamista heti luovutuksen jälkeen.  Murren pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa. 

Lisäksi pentuleikkikoulu on mukavin tapa aloittaa pikkupennun kanssa tutustuminen koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen, sillä leikin lomassa harjoitellaan myös arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja. Kurssin hintaan sisältyy Pennun tärkeimmät taidot-luento verkossa, johon saat pääsyn ilmoittautumisen jälkeen, kurssikirjeen yhteydessä. Videoluennon tarjoaa Eläinkoulutusblogi.

Voit aloittaa leikkikoulun millä viikolla tahansa, kun pentusi on kotiutunut. Pentuleikkikoulu pyörii non stopina läpi vuoden (poislukien pyhäpäivät)!  

Tila on jaettu osiin, jotta saamme eri kokoiset ja erilaiset leikkijät eri puolille leikkimään turvallisesti. 

Pentuleikkikoulu järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.