Perustaitokurssi

SEURAAVA KURSSI
Maanantaisin (5x50min)
Alk 23.9. / Krista
Klo 16 1 PAIKKA VAPAANA!
95€
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Tervetuloa oppimaan arkitaitoja Murren Perustaitokurssille! Huom! Perustaitokurssi sopii myös pennuille aloituskurssiksi!

Kirjoitathan ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa!

Alk Ma 23.9. Klo 16/Krista 1 PAIKKA VAPAANA!

Alk To 3.10. Klo 18/Krista

Alk Ma 7.10. Klo 15/Krista

Jokainen yhdessä tehty harjoitus vahvistaa koiran ja omistajan välistä suhdetta, ja hyvän suhteen omistajaansa omaava koira voi myös itse hyvin. Hallittu hihnakäytös esimerkiksi vähentää stressiä ja fyysisiäkin kipuja, joita jatkuva hihnassa vetäminen, tai satunnainenkin tempoilu voi aiheuttaa. Lisäksi hallinnassa olevalle koiralle voi antaa myös enemmän jokaisen koiran kaipaamia koiramaisia vapauksia, joista seuraa taas lisää hyvinvointia!

Kurssin tavoitteena on saada koirakolle uusia työkaluja tosielämän tilanteisiin, sekä saada ohjaaja ymmärtämään paremmin koiransa käyttäytymistä, sekä oppimisen ja kouluttamisen periaatteita. Kurssilla harjoitellaan erilaisia arjessa hyödyllisiä taitoja (mm. rauhoittuminen, luopuminen, luoksetulo), sekä käydään läpi myös koiran aktivointia ja virikkeistämistä. 

Perustaitokurssille  ei ole pohjataitovaatimuksia, ja se soveltuu kaikenikäisille koirille, myös pennuille, jos pentukurssien aikataulut eivät sovi kalenteriisi!

Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa Liedon Tuulissuolla.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma osallistumisestasi!