Perustaitokurssi

SEURAAVA KURSSI
Torstaisin (5x45min)
Alk 24.1.
18 (Huom! Kts tarkka aikataulu vierestä!)
95€
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Tervetuloa oppimaan arkitaitoja Murren Perustaitokurssille!

Huom! Perustaitokurssi soveltuu myös pennuille, jos Pentukurssien aikataulut eivät sovi kalenteriisi!

Seuraava kurssi alk Ke 13.2. klo 20 

 

To 24.1. klo 18 alkavan kurssin tarkka aikataulu:

To 24.1. klo 18

To 31.1. klo 18

To 7.2. klo 19

To 14.2. klo 19

To 21.2. klo 19

Hyvin koulutettu koira ei ole lisäarvo vain omistajalle, vaan koulutettu koira voi myös itse hyvin. Paitsi, että jokainen yhdessä tehty harjoitus vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä suhdetta, koulutustehtävistä voi lisäksi rakentaa vahvoja käytöksiä, jotka parantavat koiran hyvinvointia. Hallittu hihnakäytös esimerkiksi vähentää stressiä ja fyysisiäkin kipuja, joita jatkuva hihnassa vetäminen, tai satunnainenkin tempoilu voi aiheuttaa. Lisäksi koulutettu koira on helposti hallittavissa, ja näin ollen sille voi antaa myös enemmän jokaisen koiran kaipaamia koiramaisia vapauksia!

Kurssin tavoitteena on saada koiran ohjaaja ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja oppimismekanismeja. Kurssilla harjoitellaan koiran arjessa tärkeitä perustaitoja (mm. rauhoittuminen, lähelläpysyminen, luopuminen, luoksetulo), sekä vahvistetaan ohjaajan koulutustaitoja. 

 

Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos et ole varma pääsetkö osallistumaan kurssille!

Perustaitokurssit järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa Liedon Tuulissuolla.