Perustaitokurssi

SEURAAVA KURSSI
Torstaisin (5x45min)
Alk 3.1.
19-19.45
95€
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Tervetuloa oppimaan arkitaitoja Murren Perustaitokurssille!

Hyvin koulutettu koira ei ole lisäarvo vain omistajalle, vaan koulutettu koira voi myös itse hyvin. Paitsi, että jokainen yhdessä tehty harjoitus vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä suhdetta, koulutustehtävistä voi lisäksi rakentaa vahvoja käytöksiä, jotka parantavat koiran hyvinvointia. Hallittu hihnakäytös esimerkiksi vähentää stressiä ja fyysisiäkin kipuja, joita jatkuva hihnassa vetäminen, tai satunnainenkin tempoilu voi aiheuttaa. Lisäksi koulutettu koira on helposti hallittavissa, ja näin ollen sille voi antaa myös enemmän jokaisen koiran kaipaamia koiramaisia vapauksia!

Kurssin tavoitteena on saada koiran ohjaaja ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja oppimismekanismeja. Kurssilla harjoitellaan koiran arjessa tärkeitä perustaitoja (mm. rauhoittuminen, lähelläpysyminen, luopuminen, luoksetulo), sekä vahvistetaan ohjaajan koulutustaitoja. 

 

Huom! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos et ole varma pääsetkö osallistumaan kurssille!

Perustaitokurssit järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa Liedon Tuulissuolla, ja ne toteutetaan pienryhmissä (max viisi koirakkoa)!