Pentukurssit

Perjantaisin (5x50min)
Alk. 3.1. / Nette
Klo 20
95€
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Seuraavat kurssit: Huom! Kirjoitathan lomakkeen lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa!

Alk Pe 3.1. 2020 Klo 20/ Nette TVÅSPRÅKIG VALPKURS NU PÅ TURUN MURRE!

Alk La 4.1. 2020 Klo 10/Krista

Alk Ke 8.1. 2020 Klo 17/Anniina

Kurssilla ohjataan molemmmilla kotimaisilla kielillä kunkin tarpeen mukaan! Kursen leds, enligt behov, på de båda inhemska språken!

Huom! Jos Pentukurssit eivät sovi aikatauluusi, tai ovat täynnä, myös Perustaitokurssi soveltuu pennulle aloituskurssiksi.

Seuraava Perustaitokurssi alk to 2.1. 2020 klo 18! 

Yhteisen sävelen rakentaminen varhaisessa vaiheessa on pohja loppuelämän yhteistyölle, ja luottamussuhteelle ohjaajan ja koiran välillä. Pentukurssilla aloitetaan harjoittelemaan tärkeitä arjen taitoja, kuten hallintaa, kontaktia, hihnakäytöstä sekä rauhoittumista. Tärkeää on ymmärtää, että pentu oppii kaiken aikaa, myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä!

Ohjatuilta tunneilta saat eväät pennun koulutukseen, ja sen kanssa toimimiseen. Koulutusta ei tulisikaan ajatella tunnin mittaisena periodina viikossa, vaan tapana toimia koiran kanssa.

Huom! Jos pentusi ei ole vielä käynyt missään kurssilla tai koulutuksessa tai pentusi on alle rokotusikäinen (alle 12 vkoa), suositellaan tutustumiskurssiksi pikkupentujen leikkikoulua. Pentukurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua pentujatkokurssille. 


Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!