Pentukurssit

SEURAAVA KURSSI
Maanantaisin
Alk. 11.3. /Anne
Klo 17 (5x50min)
89€
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Huom! Kirjoitathan lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa!

Alk Ma 11.3. Klo 17/Anne (5x50min, 89€) 

Alk Ma 18.3. klo 17/Anniina (5x50min, 89€)

Alk Ma 8.4. Klo 18/Anne (5x50min, 89€) Huom! Kurssia EI 22.4. pääsiäisenä!

Alk Ke 10.4. Klo 19/Liina (5x50min, 89€)  Huom! Kurssia EI 1.5. vapunpäivänä!

Yhteisen sävelen rakentaminen varhaisessa vaiheessa on pohja loppuelämän yhteistyölle, ja luottamussuhteelle ohjaajan ja koiran välillä. Pentukurssilla aloitetaan harjoittelemaan tärkeitä arjen taitoja, kuten hallintaa, kontaktia, hihnakäytöstä sekä rauhoittumista. Tärkeää on ymmärtää, että pentu oppii kaiken aikaa, myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä!

Ohjatuilta tunneilta saat eväät pennun koulutukseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Koulutusta ei tulisikaan ajatella tunnin mittaisena periodina viikossa, vaan tapana toimia koiran kanssa. Kurssin hintaan sisältyy PDF- materiaali pennun kasvatuksesta ja koulutuksesta. Materiaalin tarjoaa Eläinkoulutusblogi. 

Huom! Jos pentusi ei ole vielä käynyt missään kurssilla tai koulutuksessa tai pentusi on alle rokotusikäinen (alle 12 vkoa), suositellaan tutustumiskurssiksi pikkupentujen leikkikoulua. Pentukurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua pentujatkokurssille. 


Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!