Pentukurssit

SEURAAVA KURSSI
Torstaisin (5x50min)
Alk. 13.6.
Klo 17/ Anniina
89€
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Seuraavat kurssit: Huom! Kirjoitathan lomakkeen lisätietokenttään mille kurssille olet osallistumassa!

Alk Ke 22.5. Klo 20/Anniina (5x50min, 89€) TÄYNNÄ!

Alk to 13.6. klo 17/Anniina (5x50min, 89€)

Alk Ma 17.6. Klo 18/Anniina (5x50min, 89€) 

Alk To 27.6. klo 18/ Anu (5x50min, 89€) 

HUOM! Jos Pentukurssien aikataulut eivät sovi, Murren Perustaitokurssi soveltuu myös erinomaisesti pennuille! Seuraava Perustaitokurssi alk To 27.6. klo 19!

Yhteisen sävelen rakentaminen varhaisessa vaiheessa on pohja loppuelämän yhteistyölle, ja luottamussuhteelle ohjaajan ja koiran välillä. Pentukurssilla aloitetaan harjoittelemaan tärkeitä arjen taitoja, kuten hallintaa, kontaktia, hihnakäytöstä sekä rauhoittumista. Tärkeää on ymmärtää, että pentu oppii kaiken aikaa, myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä!

Ohjatuilta tunneilta saat eväät pennun koulutukseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Koulutusta ei tulisikaan ajatella tunnin mittaisena periodina viikossa, vaan tapana toimia koiran kanssa.

Huom! Jos pentusi ei ole vielä käynyt missään kurssilla tai koulutuksessa tai pentusi on alle rokotusikäinen (alle 12 vkoa), suositellaan tutustumiskurssiksi pikkupentujen leikkikoulua. Pentukurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua pentujatkokurssille. 


Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!