Hihna- ja ohituskurssi

Maanantaisin
Alk. 21.5. (3x60min)
17-21 (PERUUTUSPAIKKA KLO 19 RYHMÄÄN !)
kts kuvaus
Kakontie 4, Tuulissuo

Ilmoittautumislomake

kerrothan vielä koirasi rodun, sukupuolen ja iän.

Hihnassa vetävä ja vastaantuleville koirakoille räyhäävä koira ei valitettavasti ole harvinainen näky. Paitsi, että koiran ohjaajaa harmittaa, ja nolottaa koiransa käytös, ei hihnassa riekkuva koira voi hyvin. Lisäksi jatkuva hihnassa tempoilu tai vetäminen usein aiheuttaa myös fysiologisia vaivoja, joten siitäkin syystä kouluttaminen on tärkeää. 

Eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola tulee ohjaamaan Murrelle erilaisia Hihnakäytöskursseja maanantai-iltaisin alk 21.5. 

RYHMÄJAOT/LISÄTIEDOT: Kaikkien ryhmien kesto kolme viikkoa

17-18 Hihnakurssi reaktiivisille koirille/ Max neljä koirakkoa, hinta 75€/koirakko  (TÄYNNÄ!)

18-19 PARIKURSSI I: Onko perheessäsi kaksi koiraa, ja haluaisit treenata molempien kanssa yhdessä hihnassakulkemista? Ryhmään otetaan 2-3 paria, hinta 115€/pari (TÄYNNÄ!)

19-20 Hihnakurssi I/ Max viisi koirakkoa 65€ (PERUUTUSPAIKKA VAPAANA!)

20-21 PARIKURSSI II: Onko perheessäsi kaksi koiraa, ja haluaisit treenata molempien kanssa yhdessä hihnassakulkemista? Ryhmään otetaan 2-3 paria, hinta 115€/pari (TÄYNNÄ!)

 

Kurssilla käydään läpi erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, jolla saavutetaan parhaat tulokset hallittuun hihna- ja ohituskäyttäytymiseen.

Jaanalla on kaksi yliopistotason tutkintoa eläinten käyttäytymistieteestä (MSc, BSc), ja hänet tunnetaan suositusta Eläinkoulutusblogistaan.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä lämpimässä tekonurmipohjaisessa koulutushallissa, osallistujakoiran alaikäraja 6kk.