Yksityisohjaus

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Yksityistunti

70 
Yksityistunti
Lisäinfo

Jos koirasi ei pysty harjoittelemaan ryhmätilanteessa, tai kurssit eivät sovi aikatauluihisi, voit varata ajan tunnin kestävään yksityisohjaukseen, jossa keskitytään vain sinun ja koirasi kaipaamiin koulutusvinkkeihin. Voit kysyä yksityistuntia mihin tahansa tarpeeseen perustaidoista lajiharrastamiseen.

Kirjoita lisätietokenttään mihin asiaan kaipaatte neuvoja, ja valitsemme Sinulle sopivimman koulutusohjaajan. Voit myös varata ohjatun yksityistunnin ystäväsi tai kaveriporukan kanssa!

Turun Murren koulutushalli on lämmin, ja yksityisohjauksen hinta sisältää koulutushallin vuokran.

Miten ilmoittaudun Yksityisohjaukseen?

Voit ilmoittautua Yksityisohjaukseen sivun ylälaidasta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä koulutuksen ajankohdan. Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään mahdollisista aikataulutoiveista.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota koulutusta varten mukaan koiralle vesikuppi, kiinteä talutushihna, oma taukomatto (pyyhe. viltti tms), koirasi lempilelu, sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Kun ilmoittaudut koulutukseen, otamme sinuun pikapuoliin yhteyttä sopiaksemme sopivan ajan koulutukselle.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Niina Salonen

    Vielä kerran kiitos. Vanhoja viestejä lukiessa muistin, kuinka huikea apu saatiin Lumin kanssa. <3 Nyt tiesin heti, mistä aloittaa ja mitä tehdä perusasioissa.

  2. Taina Puuri

    Kiitos vielä yksityistunnista. Sain paljon neuvoja ja ohjeita. Ohjaaja oli todella mukava ja nautin siitä, kun hän Nipsun kanssa näytti miten minun kuuluu toimia ja mikä parasta, Nipsu oli taitava oppija! Kiitos paljon, ja nyt opettelemme kovasti kotona ja palaan asiaan kun omasta mielestäni olemme oppineet jotain, ja voimme tulla oppimaan lisää!