Yksityisohjaus

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

75 
Yksityistunti
Lisäinfo

Jos koirasi ei pysty harjoittelemaan ryhmätilanteessa, tai kurssit eivät sovi aikatauluihisi, voit varata ajan tunnin kestävään yksityisohjaukseen, jossa keskitytään vain sinun ja koirasi kaipaamiin koulutusvinkkeihin. Voit kysyä yksityistuntia mihin tahansa tarpeeseen perustaidoista lajiharrastamiseen.

Kirjoita lisätietokenttään mihin asiaan kaipaatte neuvoja, ja valitsemme Sinulle sopivimman koulutusohjaajan. Voit myös varata ohjatun yksityistunnin ystäväsi tai kaveriporukan kanssa!

Murren koulutushalli on helteillä viilennetty ja talvella lämmitetty, ja yksityisohjauksen hinta sisältää koulutushallin vuokran.

Miten ilmoittaudun Yksityisohjaukseen?

Pääset ilmoittautumaan Yksityisohjaukseen valitsemalla kuvakeesta ’ilmoittaudu’ tai sivun oikeasta yläkulmasta ostoskori-kuvakkeesta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä koulutuksen ajankohdan. Kirjoitathan lisätietokenttään myös mahdollisista aikataulutoiveista.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota koulutusta varten mukaan koiralle vesikuppi, vettä, kiinteä talutushihna, oma taukomatto (pyyhe. viltti tms), koirasi lempilelu sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Kun ilmoittaudut koulutukseen, otamme sinuun pikapuoliin yhteyttä sopiaksemme sopivan ajan koulutukselle.

Asiakkaat suosittelevat

 1. Niina Salonen

  Vielä kerran kiitos. Vanhoja viestejä lukiessa muistin, kuinka huikea apu saatiin Lumin kanssa. <3 Nyt tiesin heti, mistä aloittaa ja mitä tehdä perusasioissa.

 2. Taina Puuri

  Kiitos vielä yksityistunnista. Sain paljon neuvoja ja ohjeita. Ohjaaja oli todella mukava ja nautin siitä, kun hän Nipsun kanssa näytti miten minun kuuluu toimia ja mikä parasta, Nipsu oli taitava oppija! Kiitos paljon, ja nyt opettelemme kovasti kotona ja palaan asiaan kun omasta mielestäni olemme oppineet jotain, ja voimme tulla oppimaan lisää!

 3. Tiia Tutti

  Olimme yksityistunnilla Veetin kanssa reilu viikko sitten. Olen tosi kiitollinen saamastani avusta ja neuvoista. Muutos koirani käytöksessä on huomattava. Enää minun ei tarvitse vältellä häiriötekijöitä ulkona liikkuessamme. Häiriötekijöistä huolimatta saan koiraani kontaktin ja hän ei ole enää niin stressaantunut ja peloissaan!

  Nyt uskaltauduin varaamaan marraskuussa alkavalle kurssille paikan Veetin kanssa, koska uskon että pärjäämme osana ryhmäohjausta. Opittavaa riittää sekä minulla että koiralla, mutta nyt tilanne ei tunnu enää toivottomalta. Kiitos paljon!