Yksityisohjaus

Sijainti
Avanti TAI Nuolemo

75 
Yksityistunti
Lisäinfo

Jos koirasi ei pysty harjoittelemaan ryhmätilanteessa, tai kurssit eivät sovi aikatauluihisi, voit varata ajan tunnin kestävään yksityisohjaukseen, jossa keskitytään vain sinun ja koirasi kaipaamiin koulutusvinkkeihin. Voit kysyä yksityistuntia mihin tahansa tarpeeseen perustaidoista lajiharrastamiseen.

Kirjoita lisätietokenttään mihin asiaan kaipaatte neuvoja, ja valitsemme Sinulle sopivimman koulutusohjaajan. Voit myös varata ohjatun yksityistunnin ystäväsi tai kaveriporukan kanssa!

Murren koulutushalli on helteillä viilennetty ja talvella lämmitetty, ja yksityisohjauksen hinta sisältää koulutushallin vuokran.

Miten ilmoittaudun Yksityisohjaukseen?

Pääset ilmoittautumaan Yksityisohjaukseen valitsemalla kuvakeesta ’ilmoittaudu’ tai sivun oikeasta yläkulmasta ostoskori-kuvakkeesta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä koulutuksen ajankohdan. Kirjoitathan lisätietokenttään myös mahdollisista aikataulutoiveista.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota koulutusta varten mukaan koiralle vesikuppi, vettä, kiinteä talutushihna, oma taukomatto (pyyhe. viltti tms), koirasi lempilelu sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Kun ilmoittaudut koulutukseen, otamme sinuun pikapuoliin yhteyttä sopiaksemme sopivan ajan koulutukselle.

Asiakkaat suosittelevat

 1. Anna Musku

  Hei,

  halusin vielä kiittää tästä siitä että sain vaihtaa kurssia! Anniinan ohjaama yksityistunti oli erittäin antoisa ja sain kaipaamaani vahvistusta ja tukea. Markku on ihana koira ja opimme yhdessä koko ajan lisää. Anniina sai minut ymmärtämään että on turhaa verrata Markkua edelliseen koiraamme, koska tottakai on ihan eri persoona ja ”eri rotu” kun Urho oli näyttelylinjainen ja erittäin herkkä ja helppo opetettava. Nyt osaan Markun kanssa olla rennompi ja kärsivällisempi ja ymmärrän taas vähän paremmin sitä miten koira asiat tulkitsee. Tulemme varmasti mukaan vielä johonkin kursseillenne esim. arkitottelevaisuus tms. !
  Markkuhan tosiaan on nyt teini-iässä, siksi reagoi niin voimakkaasti muihin koiriin, mikä jostain syystä yllätti ja hermostutti minua, vaikka pitäisihän minun tämä tietää😊.
  Oikein hyvää kevättä!
  Terv. Anna Musku

 2. Tiia Tutti

  Olimme yksityistunnilla Veetin kanssa reilu viikko sitten. Olen tosi kiitollinen saamastani avusta ja neuvoista. Muutos koirani käytöksessä on huomattava. Enää minun ei tarvitse vältellä häiriötekijöitä ulkona liikkuessamme. Häiriötekijöistä huolimatta saan koiraani kontaktin ja hän ei ole enää niin stressaantunut ja peloissaan!

  Nyt uskaltauduin varaamaan marraskuussa alkavalle kurssille paikan Veetin kanssa, koska uskon että pärjäämme osana ryhmäohjausta. Opittavaa riittää sekä minulla että koiralla, mutta nyt tilanne ei tunnu enää toivottomalta. Kiitos paljon!

 3. Taina Puuri

  Kiitos vielä yksityistunnista. Sain paljon neuvoja ja ohjeita. Ohjaaja oli todella mukava ja nautin siitä, kun hän Nipsun kanssa näytti miten minun kuuluu toimia ja mikä parasta, Nipsu oli taitava oppija! Kiitos paljon, ja nyt opettelemme kovasti kotona ja palaan asiaan kun omasta mielestäni olemme oppineet jotain, ja voimme tulla oppimaan lisää!

 4. Niina Salonen

  Vielä kerran kiitos. Vanhoja viestejä lukiessa muistin, kuinka huikea apu saatiin Lumin kanssa. <3 Nyt tiesin heti, mistä aloittaa ja mitä tehdä perusasioissa.