Yksityisohjaus Nuolemo

Sijainti
Teollisuuskuja 15, Lieto (Nuolemo)

75 
Kerta
Lisäinfo
200 
Kolme kertaa
Lisäinfo

HUOM! VAIN Yksityisohjaukseen ajan jo saaneille. Kysy aikaa Yksityisohjaukseen Yhteydenottolomakkeella!

Jos koirasi ei pysty harjoittelemaan ryhmätilanteessa, tai kurssit eivät sovi aikatauluihisi, voit varata ajan tunnin kestävään yksityisohjaukseen, jossa keskitytään vain sinun ja koirasi kaipaamiin koulutusvinkkeihin. Voit kysyä yksityistuntia mihin tahansa tarpeeseen perustaidoista lajiharrastamiseen.

Kirjoita lisätietokenttään mihin asiaan kaipaatte neuvoja, ja valitsemme Sinulle sopivimman koulutusohjaajan. Voit myös varata ohjatun yksityistunnin ystäväsi tai kaveriporukan kanssa!

Murren koulutushalli on helteillä viilennetty ja talvella lämmitetty, ja yksityisohjauksen hinta sisältää koulutushallin vuokran.

Miten ilmoittaudun Yksityisohjaukseen?

Kysy aikaa Yksityisohjaukseen Yhteydenottolomakkeella! Kun sopiva aika on löytynyt, osta Yksityisohjaus valitsemalla kuvakkeesta ’ilmoittaudu’, ilmoittautuminen tulee maksaa samalla verkkokaupassa.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota koulutusta varten mukaan koiralle vesikuppi, vettä, kiinteä talutushihna, oma taukomatto (pyyhe. viltti tms), koirasi lempilelu sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Kun ilmoittaudut koulutukseen, otamme sinuun pikapuoliin yhteyttä sopiaksemme sopivan ajan koulutukselle.