Virikkeistämiskurssi

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Huom! Ulkokurssi, kelivaraus! Kurssin teemana virikejälki ja esine-etsintä maastossa.

Tuntuuko, että koirallasi riittää virtaa enemmän kuin sinulla? Haluaisitko, että koirasi nukahtaisi rauhallisena ja tyytyväisenä iltaisin?

Jo koiraa hankkiessamme, meidän tulisi ulkomuodon sijaan kiinnittää huomiota siihen, minkälaisiin työtehtäviin valitsemamme rotu on jalostettu.  Jokainen koira kuitenkin rodusta riippumatta kaipaa paitsi vapaana liikkumista, myös ”aivojumppaa”, ja vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea voimme keksiä koiran energiaa ja työskentelyintoa purkaaksemme.

Ulkokurssilla tehdään tehtäviä, joiden avulla lenkkeilystä saadaan monipuolisempaa, harjoitellaan jäljestämisen alkeita, sekä esineiden etsintää, ja niiden ilmaisua maastossa. Tavoitteena on myös saada ohjaajat ymmärtämään paremmin koiran omaehtoisen tarjoamisen kautta tapahtuvaa oppimis- ja koulutusprosessia, jonka seurauksena minkä tahansa uuden asian opettaminen arjessa on helpompaa. Lisäksi kurssilla pohditaan yhdessä oman koiran virikkeistämistä päämääränä kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kurssille ei ole ikä- tai taitovaatimuksia, vaan kaikki ovat tervetulleita, pennut mukaanlukien!

Kurssi järjestetään Murren koulutushallin välittömässä läheisyydessä.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma osallistumisestasi!