Tokon vakiryhmät

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Tokon vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa! Vakiryhmät ovat pienryhmiä, jotta jokainen mahtuu suorittamaan ja saa yksilöllistä ohjausta.

Tokon vakiryhmässä jatketaan Tokon pohjataidot -kurssilla ja Tokon jatkokurssilla opittuja taitoja. Opittuja perusteita ja liikkeiden palasia lähdetään yhdistelemään kokonaisiksi liikekokonaisuuksiksi. Kurssilla lähdetään työstämään ylempien luokkien liikkeitä ja perehdytään syvemmin Tokon sääntöihin. Kurssilla jatketaan myös koirakon välisen yhteistyön kehittämistä, sillä vahva luottamus toimii joka koiraharrastuksen pohjana!

Kenelle kurssi sopii?

Jos koirallasi ei ole aiempaa kokemusta tokoa suosittelemme käymään ensin kurssin Tokon alkeet! Jos olet harrastanut tokoa aiemmin, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa Katja Vossi, joka kilpailee tokon ylimmässä luokassa. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi viltti tai pyyhe), talutushihna sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun teille sopiva kurssi on löytynyt, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.