Saran Arkitottis

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Mitä Saran Arkitottiskurssilla oppii?

Kurssilla ovat oppimassa sekä Murre, että omistaja. Koira oppii työskentelemään muoden koirien läsnäollessa ryhmässä, ja omistaja saa vinkkejä koiran perushallintaan arjessa, kuten rauhassa odottamiseen, kontaktiin ja luoksetuloon. Ohjaajana voi toimia myös aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Muiden perheenjäsenien kannattaa harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa. Sään salliessa harjoitteita voidaan tehdä myös ulkona piha-alueella.

Huom! Ryhmä kokoontuu neljänä peräkkäisenä viikkona, aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta!

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on suunniteltu ns. matalan kynnyksen kurssiksi ja siksi sinne ovat tervetulleita kaikki omistajat koirineen pohjataidoista riippumatta.  Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille, eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille ilmoittautumista.

Kuka kurssin ohjaa?

Perjantai-illan Arkitottiset ohjaa eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava työharjoittelijamme Sara Uusitalo (kuvassa).

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä lelu, jolla koirasi mielellään leikkii. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.