Rally-tokon vakiryhmät

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Vakiryhmä

80 
Säännöllinen viikkovuoro
Katja/Anniina/Jasmin
Lisäinfo

Mikä on rally-tokon vakiryhmä?

Paikka rally-tokon vakiryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Vakiryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki mahtuvat treenaamaan, ja saavat yksilöllistä ohjausta.

Vakiryhmässä jatketaan Rally-tokon tutustumiskurssilla ja -jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Ryhmässä jatketaan liikkeiden harjoittelua, sekä perehdytään tehtävien suoritustapaan ja sääntöihin. Kurssilla jatketaan myös koirakon välisen yhteistyön kehittämistä, sillä vahva luottamus toimii joka koiraharrastuksen pohjana!

Murrella voit treenata halutessasi tavoitteellisesti, tai omaksi ja koirasi iloksi! Kaikenlainen yhdessä tekeminen vahvistaa yhteistyötä ja omistajan ja koiran välistä sidettä.

Kenelle kurssi sopii?

Jos koirallasi ei ole aiempaa rally-tokotaustaa, suosittelemme käymään ensin Rally-tokon tutustumiskurssin! Jos olette käyneet Rally-tokon tutustumiskurssin Murrella tai muualla, tai teillä on aiempaa harrastustaustaa rally-tokon parissa, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista. Turun Murrella pyörii eri tasoisia ryhmiä ma-to aamupäivisin ja iltaisin, ja sunnuntai-iltaisin.

Kurssin kouluttaja

Ylempien luokkien ryhmiä ohjaa Katja ja alempien luokkien ryhmiä Anniina. Aloittelevien koirakoiden ryhmiä ohjaa Jasmin. Kaikki koulutusohjaajat harrastavat ja kilpailevat itse lajissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun teille sopiva kurssi on löytynyt, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Sari Jokipuu

    Rally-tokon vakikurssilla olemme leonbergin kanssa opittu huimasti uusia juttuja, vaikkakin leo ei ole kovin helppo opetettava. Vaiko onko kiinni omistajasta? Anniina osaa opettaa hyvin. Suosittelen!

  2. Eva Funck

    Rally-tokon vakiryhmässä ollaan nyt treenattu heinäkuun lopusta. Ollaan oltu todella tyytyväisiä. Laadukasta koulutusta hyvällä fiiliksellä. Kouluttaja on kannustava. Ollaan edistytty lajissa paljon, mutta myös ohjaajan ja koiran välinen yhteistyö lajin ulkopuolellakin on parantunut. Suosittelen Turun Murrea lämpimästi!