Rally-tokon vakiryhmät

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

80 
Säännöllinen viikkovuoro
Katja/Anniina/Anna
Lisäinfo

Mikä on rally-tokon vakiryhmä?

Paikka rally-tokon vakiryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Vakiryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki mahtuvat treenaamaan, ja saavat yksilöllistä ohjausta.

Vakiryhmässä jatketaan Rally-tokon tutustumiskurssilla ja -jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Ryhmässä jatketaan liikkeiden harjoittelua, sekä perehdytään tehtävien suoritustapaan ja sääntöihin. Kurssilla jatketaan myös koirakon välisen yhteistyön kehittämistä, sillä vahva luottamus toimii joka koiraharrastuksen pohjana!

Murrella voit treenata halutessasi tavoitteellisesti, tai omaksi ja koirasi iloksi. Kaikenlainen yhdessä tekeminen vahvistaa yhteistyötä, sekä koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Kenelle kurssi sopii?

Jos koirallasi ei ole aiempaa rally-tokotaustaa, suosittelemme käymään ensin Rally-tokon tutustumiskurssin. Jos olette käyneet Rally-tokon tutustumiskurssin Murrella tai muualla, tai teillä on aiempaa harrastustaustaa rally-tokon parissa, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista. Turun Murrella pyörii eri tasoisia ryhmiä lähes jokaisena viikonpäivänä.

Kurssin kouluttaja

Ylempien luokkien ryhmiä ohjaa Katja ja alempien luokkien ryhmiä Anniina ja Jasmin. Kaikki koulutusohjaajat harrastavat ja kilpailevat itse lajissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), koiralle mieleinen lelu, sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.

Asiakkaat suosittelevat

 1. Sari Jokipuu

  Rally-tokon vakikurssilla olemme leonbergin kanssa opittu huimasti uusia juttuja, vaikkakin leo ei ole kovin helppo opetettava. Vaiko onko kiinni omistajasta? Anniina osaa opettaa hyvin. Suosittelen!

 2. Eva Funck

  Rally-tokon vakiryhmässä ollaan nyt treenattu heinäkuun lopusta. Ollaan oltu todella tyytyväisiä. Laadukasta koulutusta hyvällä fiiliksellä. Kouluttaja on kannustava. Ollaan edistytty lajissa paljon, mutta myös ohjaajan ja koiran välinen yhteistyö lajin ulkopuolellakin on parantunut. Suosittelen Turun Murrea lämpimästi!

 3. Anneli Niemi

  Kiitos treeneistä ihanalle kouluttajalle! Jasmin oli valmistautunut huolella, opetti maltillisesti ja antoi palautteet tarkasti!

 4. Kati Sundström

  Tällä viikolla päättyy yksi aikakausi meidän elämässä, kun olimme viimeisissä rallytreeneissä Turun Murrella. Katjan taitavan opetuksen ansiosta tultiin möllirallattelijoina mukaan 2019, ja lähdettiin valiokello tikittäen pois 2020. Me olemme Edisonin kanssa asuneet melkein kahden vuoden ajan kahden kaupungin välillä, ja vaikka tuntuu hyvältä palata takaisin yhteen osoitteeseen, ollaan kiitollisia uusista jutuista ja opetuista mitä Turku on meille antanut!

 5. Eeva Nurmio

  Murre on niin asiakasystävällinen ja joustava koirakoulu. Kaikki muutokset aina sopivat, ja korvauskerrat yms onnistuvat ja hinta on mielestäni kohtuullinen. Me olemme Helkyn kanssa oltu tosi tyytyväisiä ❤️