Rally-tokon ALO-AVO valmennus

Kesto
10x50min
Sijainti
Joensuunkatu 9, 24100 Salo (Meriniitty)

245 
Ti 6.6. klo 18
Anniina

Mikä on rally-tokon ALO-AVO valmennusryhmä?

Rally-tokon ALO-AVO valmennusryhmä on tarkoitettu tavoitteellisille, jo kilpaileville tai kilpailuihin tähtääville koirakoille. Paikka rally-tokon valmennusryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Valmennusryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki saavat yksilöllistä ohjausta.

Valmennusryhmässä jatketaan liikkeiden harjoittelua, perehdytään tehtävien suoritustapaan ja sääntöihin. Ryhmässä jatketaan tehtävien hiomista  sekä tehdään erilaisia tukitaitoja ja harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen, ratatyöskentely ja kisaura edellyttää.

Huom! Jos et tähtää kilpailuihin, vaan haluat harrastaa omaksi ja koirasi iloksi, niin suosittelemme ns Arki-rallyryhmää.

Kenelle ALO-AVO valmennus sopii?

Jos teillä on aiempaa harrastustaustaa rally-tokon parissa, olette jo startanneet kilpailuissa tai se on tavoitteenanne, ALO-AVO valmennus on teille soveltuva.

Ryhmän valmentaja

Tiistain valmennusryhmiä ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen, joka kilpailee Mestariluokassa koiransa Kaikun kanssa.

Mitä tarvitset mukaan?

Ota mukaan koiralle vesikuppi, vettä taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), koiralle mieleinen lelu, sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.