Rally-tokoa hulivileille ja ujoille

Kesto
7 x 60 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Alkavat kurssit

175 
helmikuu 14 / pe 20:00
Anniina

Haluaisitko rally-tokoilla, mutta koirasi ei syystä tai toisesta pysty keskittymään ryhmässä, jossa on läsnä muita koiria? Asiakkaiden toiveista Murrelle tulee ryhmä, jossa jokainen treenaa yksinään. Tämä tarkoittaa noin 20min yksilöaikaa tunnin aikana.

Tasonne voi olla mitä vaan aloittelevasta harrastajasta mestariin, sillä yksilöajalla treenataan juuri teille sopivia liikkeitä ja keskitytään teidän haasteisiin. Seuratessa eri tasoisten koirakkojen työskentelyä, opit lisää lajista ja erilaisista menetelmistä, sekä koulutuksen vaiheista. Yksilöajallasi saat vinkit, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua kotona, ja jotka ovat juuri teidän tarpeeseen!

Kenelle kurssi sopii?

Rally-toko sopii jokaiselle koiralle! Tämä ryhmä on tarkoitettu heille, joiden koira ei pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien ollessa läsnä. Koulutukseen voit osallistua oli koirasi hulivili, reaktiivinen tai ujo, ja tämä otetaan huomioon myös kouluttaessa.

Jos koirasi ei ole osallistunut aiemmin mihinkään koulutustilaisuuteen, suosittelemme käymään yksityiskoulutuksessa ennen tälle kurssille ilmoittautumista.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen. Koulutusohjaaja harrastaa ja kilpailee itse lajissa koiransa kanssa. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vettä, viltti, talutushihna sekä runsaasti koiran suosikkinameja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.