Rally-tokon tutustumiskurssi

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Alkavat kurssit

100 
kesäkuu 25 / to 20:00
Anniina

Rally-tokon tutustumiskurssilla sinä ja koirasi koette yhdessä oppimisen riemua. Rally-toko on yhdistelmä tokoa, agilityä ja koiratanssia, ja siinä tärkeintä on iloinen mieli ja heiluva häntä. Tervetuloa mukaan Turun seudulla järjestettäville Rally-tokon tutustumiskursseillemme!

Mitä Rally-tokon tutustumiskurssilla oppii?

Rally-tokon tutustumiskurssin tavoitteena on tutustuttaa sinut ja koirasi rally-tokon iloiseen maailmaan. Tutustumme alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin sekä harjoittelemme liikkeiden palasia, joista voimme rakentaa kokonaisia tehtäviä. Teemme myös harjoitteita, jotka kehittävät tehtävien sujuvaa suorittamista.

Rally-toko on hauskaa ja iloista puuhaa niin koiralle kuin omistajallekin. Erilaisia tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, mikäli lajista innostuu. Murrella rally-tokoa harjoittelee sekä kilpailevia koirakoita että myös koiria ja omistajia, jotka eivät tähtää kisaamiseen vaan vahvaan koiran ja omistajan väliseen yhteistyöhön. Tutustumiskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa rally-tokon vakiryhmään, joita Murrella on jokaisena arkipäivänä.

Kenelle kurssi sopii?

Rally-toko sopii jokaiselle koiralle! Mikäli koirasi ei kuitenkaan ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme ennen Rally-tokon tutustumiskurssille osallistumista Murren Perustaitokurssin suorittamista. Huomaathan myös, ettei kurssi sovi reaktiivisille koirille. Eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen tutustumiskurssille osallistumista.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen tai Jasmin Kujander. Molemmat kouluttajat harrastavat ja kilpailevat itse lajissa koiriensa kanssa. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.