Pro Pentu

Kesto
5 x 60 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Mitä Pro Pentu -kursseilla oppii?
Murren Pro Pentu -kurssi on suunnattu tavoitteellisille ohjaajille, joiden tarkoituksena on lähteä aktiivisesti harrastamaan pennun kanssa. Ensisijaisena tavoitteena on luoda pentuun hyvä suhde, sekä opastaa ohjaajaa oivaltamaan millaisia asioita kannattaa huomioida, kun luodaan pohjataitoja nimenomaan harrastuskoiralle. Pro Pentu -kurssilla tutustutetaan pentu alusta asti tarjoamisen kautta tapahtuviin koulutusmenetelmiin, erilaisiin kohdetyökaluihin, sekä luodaan koiran ja ohjaajan välistä treenikuplaa. Kaikki harjoitteet tehdään aina pennun ehdoilla positiivisia koulutusmenetelmiä käyttäen.

Huomaathan, että Murrella alkaa useita ns tavallisia Pentukursseja, joissa harjoitellaan tärkeitä arjen taitoja, kuten rauhoittumista, luopumista, kontaktia ohjaajaan, sekä hihnakäytöstä.

Ohjatuilta kursseiltamme saat eväät pennun kouluttamiseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Siksi onkin tärkeää ymmärtää, että pentu oppii koko ajan – myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä. Kouluttaminen ei siis ole vain tunnin mittainen periodi viikossa, vaan tapa toimia koiran kanssa.

Kenelle kurssi sopii?
Pro Pentu -kurssi sopii ensisijaisesti 4-9kk ikäisille tavoitteellisille pennuille, ja tavoitteellisille ohjaajille.

Huom! Jos pentusi on vasta luovutusikäinen, suosittelemme ensin osallistumaan Pentuleikkikouluun. Jos tarkoituksesi ei ole lähteä tavoitteellisesti harrastamaan pennun kanssa, tai pentusi on ensimmäinen koirasi, Murren Pentukurssi soveltuu teille. Pro Pentukurssin voi myös suorittaa myöhemmin, esimerkiksi Murren Pentukurssin käytyään.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?
Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), panta tai valjaat, tavallinen talutin, koirsai lempilelu, sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kurssilla käytetään ehdollista vahvistetta, clickeria, koulutuksen apuvälineenä, ja se sisältyy kurssin hintaan. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Kuka kurssin ohjaa?
Pro Pentu -kursseja ohjaa eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava ja pitkän kokemuksen omaava koulutusohjaaja Katja Vossi. Lue lisää kouluttajistamme täältä.