Pop Up Tempputunti

Kesto
1 x 50min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Haluaisitko opettaa koirallesi jonkun uuden tempun tai liikkeen? Yhden kerran Pop Up Tempputunnilla lähdetään rakentamaan täysin uutta temppua koirallesi. Voimme myös jatkaa jonkin aloitetun tempun parissa, josta et tiedä miten kannattaisi jatkaa, tai olette muuten jumissa tempun opettelun kanssa. Voit tulla tunnille myös ilman suunnitelmaa, ja keksitään yhdessä temppu, jota lähdetään opettamaan koirallesi!

Kenelle kurssi sopii?

Tempputunti sopii kaikille koirille iästä riippumatta! Temppujen opettelu on erinomaista aktivointia, eikä tempun tarvitse olla muutoin hyödyllinen, kuin tuoda iloa sekä koiran, että omistajan elämään. Temppu tai liike voi kuitenkin olla myös hyödyllinen jotain lajia ajatellen, eikä mikään temppu ole toista vähempiarvoinen.

Kerrothan ilmoittautuessa lisätietokentässä mitä temppua haluaisit lähteä kouluttamaan koirallesi!

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja (SKL) Jasmin Kujander. Kouluttaja harrastaa ja kilpailee koiratanssissa ja rally-tokossa. Kouluttaja on hyvin kiinnostunut miten eri liikkeet voidaan opettaa koiralle hyödyntäen erilaisia koulutustekniikoita ja miten eri liikkeet voidaan rakentaa koiran fyysiset ominaisuudet huomioiden turvallisesti.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.