Pop Up Rally-tokotreenit

Kesto
1 x 50min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Yhden kerran treeneissä on tarkoitus paneutua eri luokkien tehtäväkyltteihin. Pop Up treenit on jaettu luokittain erilaisiin kokonaisuuksiin, jossa harjoitellaan näiden luokkien tehtäviä. Kurssilla harjoiteltavat tiedot saat tietää painamalla kurssikohtaista ”lisäinfo”-kohtaa.

Voit osallistua omasta tasostasi riippumatta mille tunnille tahansa – olit sitten vasta lajia aloitteleva harrastaja ja haluaisit oppia ylempien luokkien liikkeitä, tai koirasi osaa jo kaikki rally-tokon liikkeet, mutta haluat palata vahvistamaan alokasluokan liikkeitä vahvemmaksi.

Harjoittelemme rally-tokon eri luokkien liikkeiden suoritusta ja harjoittelemme taitoja, joista voidaan myöhemmin rakentaa kokonaisia tehtäväkokonaisuuksia. Teemme myös harjoitteita, jotka kehittävät tehtävien sujuvaa suorittamista. Tehtävät suunnitellaan siten, että jokainen tasosta riippumatta pystyy tehtäviä harjoittelemaan.

Kenelle kurssi sopii?

Rally-toko sopii jokaiselle koiralle! Mikäli koirasi ei kuitenkaan ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme ennen tälle kurssille osallistumista Murren Perustaitokurssin suorittamista.

Toivomme myös, että koirakoilla on jonkin tottelevaisuuslajin kokemusta ennen tunneille tuloa, jotta koirilla olisi lajin vaatimat perusteet hallussa. Jos ette ole aiemmin osallistuneet vastaavaan kurssiin, tutustuthan meidän alkaviin Rally-tokon tutustumiskursseihin ennen Pop Up Rally-tokotreeneihin osallistumista.

Huomaathan myös, ettei kurssi sovi reaktiivisille koirille. Eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille osallistumista.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Jasmin Kujander. Kouluttaja harrastaa ja kilpailee itse lajissa koiransa kanssa. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.