Pop Up Pentuleikkikoulu

Kesto
1 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Yhden kerran Pop Up Pentuleikkikoulu tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden koiranpentusi sosiaalistamiselle! Voit osallistua niin moneen Pop Up Pentuleikkikouluun kuin haluat.

Mitä Pop Up- Pentuleikkikoulussa oppii?

Pop Up Pentuleikkikoulun tavoitteena on jatkaa sosiaalisten taitojen harjoittelua, jotka pentu on aloittanut jo syntymäkodissaan emonsa ja sisarustensa kanssa. On tärkeää jatkaa pennun sosiaalistamista pian luovutusiän jälkeen.

Murren Pop Up Pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa. Pentuleikkikoulu on myös mainio tapa aloittaa koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen tutustuminen pikkupennun kanssa. Lisäksi harjoittelemme leikin lomassa  helppoja, arjen hallintaan liittyviä käytöstapoja.

Kenelle kurssi sopii?

Pop Up Pentuleikkikouluun ovat tervetulleita pikkupennut pian luovutusiän jälkeen. Huolehdi kuitenkin, että pentu on ensin kotiutunut hyvin luoksesi, ennen kuin tuot sen vieraaseen ympäristöön. Kurssilla ei ole pohjataitovaatimuksia. Leikkitila on jaettu osiin, jotta pennut voivat turvallisesti leikkiä mahdollisimman samankokoisten ja persoonallisuudeltaan sopivien leikkikavereiden kanssa. Jos haluat tarjota koirallesi enemmän tilaisuuksia päästä leikkimään turvallisesti ikäistensä pentujen kanssa, tutustu Murren Pentuleikkikouluun. Pentuleikkikoulun jälkeen voit jatkaa pentusi kanssa Pentukurssille. Huom! Jos pentusi on jo saavuttanut 12-16 viikon iän, se voi (pennusta riippuen), aloittaa suoraan Murren Pentukurssilla. Voit aina kysyä meiltä lisää, jos et ole varma mikä olisi paras vaihtoehto juuri Sinun pennullesi.

Kurssin kouluttaja

Pentuleikkikoulua ohjaa eläintenkouluttajat (at.) Krista Akkanen tai Anniina Ahonen. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vettä, taukomatto (pyyhe, viltti tms), kiinteä talutushihna, sekä runsaasti pennullesi mieleisiä makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille saapumisesta.