Pop Up Näyttelytreeni Nuolemo

Kesto
1 x 60 min
Sijainti
Teollisuuskuja 15, Lieto (Nuolemo)

Haluatko muistuttaa itsellesi ja koirallesi miten näyttelykuviot oikein menevät? Yhden kerran Pop Up Näyttelytreeneissä harjoitellaan ja kehitetään näyttelyissä tarvittavia taitoja ja hallittua esiintymistapaa. Voit osallistua yhteen tai useampaan Pop Up Näyttelytreeniin!

Mitä Pop Up Näyttelytreeneissä oppii?

Koulutuksessa harjoitellaan hallittua näyttelykäyttäytymistä, sekä esittämistä, jolla saat koirasi parhaat puolet esiin.  Tavoitteena on saada koiralle mahdollisimman itsevarma olo tuleviin näyttelyihin ja kehittää koiran olemassa olevia taitoja.

Murren treeneissä harjoitteet tehdään niin helpoiksi, että koirakot pystyvät niissä varmasti onnistumaan. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä koiran tunnetilaa, jotta kaikki tuleviin näyttelytilanteisiin liittyvä harjoittelu luo koiralle vain ja ainoastaan positiivista mielikuvaa!

Pop up-treeneissä harjoitellaan ryhmässä, ja keskitytään käsittely- sekä esittämisharjoituksiin. Käsittelyharjoituksissa hyödynnetään koiran omaehtoisuutta, ja harjoitellaan ns. startti- ja stoppinappuloiden käyttöä käsittelyharjoituksissa.

Kenelle kurssi sopii?

Pop Up Näyttelytreeniin voi osallistua yli 5kk vanhan koiran kanssa. Kurssilla on ensisijaisesti tarkoitus hioa koiran olemassa olevia taitoja, joten jos koirallasi ei ole näyttelytaitoja vielä lainkaan, suosittelemme tutustumaan Murre Näyttelykuntoon -kurssiin, jossa harjoitellaan perusteellisemmin näyttelykäytöstä alusta asti.

Mikäli koirasi ei ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme osallistumaan ennen tätä kurssia Pentu- tai Perustaitokurssille.

Huom! Mukaan voi tulla myös, vaikka et olisi menossa näyttelyyn, mutta koirasi jännittää käsittelyä tai esimerkiksi vieraita ihmisiä.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja (SKL) Jasmin Kujander. Kurssi järjestetään Nuolemon toimipisteessä.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koirallesi vesikuppi sekä vettä, taukomatto (pyyhe, viltti tms), tavallinen talutushihna ja panta, näyttelyhihna, sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.