Pop Up Hulivileille ja ujoille

Kesto
1 x 45 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Haluaisitko treenata koirasi kanssa, mutta koirasi ei syystä tai toisesta pysty keskittymään ryhmässä, jossa on läsnä muita koiria? Hulivileille ja ujoille tarkoitetussa koulutuksessa treenaatte yksin koiran kanssa, ja tälle tunnille aihe on vapaa! Haluaisitko siis parantaa koirasi hihnakäytöstä tai harjoitella koirallesi keskittymiskykyä halliympäristössä? Vai haluaisitko päästä harjoittelemaan koirasi kanssa rally-tokoa? Aihe on vapaa, treeniajallasi voidaan harjoitella mitä juuri Sinä ja sinun koirasi kaipaatte!

Kerrothan koulutukseen ilmoittautuessa lisätietoja-kentässä mihin aiheeseen kaipaisitte koirasi kanssa lisää treeniä!

Kenelle kurssi sopii?

Tämä koulutus sopii kenelle tahansa! Tämä koulutus suunnattu heille, joiden koira ei pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien ollessa läsnä. Koulutukseen voit osallistua oli koirasi hulivili, reaktiivinen tai ujo, ja tämä otetaan huomioon myös kouluttaessa.

Voit osallistua koirasi kanssa tälle koulutukselle maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi, ja haluat mieluummin osallistua yksityiskoulutukseen kuin ryhmäkoulutukseen.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Katja Silander. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vettä, taukomatto (esimerkiksi viltti tai pyyhe), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.