Pop Up- Hihnatreeni Nuolemo

Kesto
1 x 90min
Sijainti
Teollisuuskuja 15, Lieto (Nuolemo)

Yhden kerran  Pop Up- Hihnatreeni on yhdistelmä Murrella käytettäviä Perustaito-, Hihna- ja Kontaktikurssien harjoitteita. Tunnilla hyödynnetään Leslie Mc Dewittin Control Unleashed- kirjasta tuttuja koulutusmenetelmiä, jotka ovat hyödyllisiä jokaiselle koiralle. Riippuen koirakoiden pohjataidoista ja toiveista, koulutuksen aikana harjoitellaan erilaisia tekniikoita hihnakäytöksen, kontaktin ja hallittavuuden parantamiseen, sekä yhteistyön sujuvoittamiseen.

Koulutuksen kesto 1,5h. Tunnin alussa käydään läpi kaikkien ohjaajien toiveet ja tarpeet yksilöllisesti, jotta jokainen hyötyy intensiivitreenistä. Kurssi soveltuu kaikille koirakoille, jotka haluavat parantaa kontaktia ja hihnakäytöstä!

Mitä kurssilla tehdään?

Harjoitteet, joita aikataulun puitteissa sisällytetään treeniin:
– Rauhoittuminen (taika)matolle
– Kontakti ohjaajaan
– Löysällä hihnalla kulkeminen
– LAT-game (Look at that)
– Luvan pyytäminen
– Etsi namit- maasta (Leave it!)
– Whiplash turn – käännös kohti ohjaajaa

Kenelle kurssi soveltuu?

Koulutukseen osallistumiselle ei ole pohjataitovaatimuksia, ja se soveltuu niin pennuille, aikuisille kuin senioreillekin. Pikkupennuille suosittelemme ensisijaisesti pennuille tarkoitettuja leikkikoulua tai Pentukurssia.

Kurssi ei kuitenkaan sovellu voimakkaasti reaktiivisille koirakoille. Jos olet epävarma soveltuuko koirasi ryhmään, otathan yhteyttä, niin mietitään yhdessä paras koulutusratkaisu sinulle ja koirallesi.

Kurssin kouluttaja

Koulutuksen ohjaa eläintenkouluttajat (at.) Rosanna tai Krista. Kurssi järjestetään Murren piha-alueella. Kurssilla on kuitenkin kelivaraus, eli sadesäällä tai hellerajan ylittyessä kurssi siirretään ja olemme yhteydessä osallistujiin!

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin (ei kela) , runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä koirasi lempilelun. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.