Pop Up Dobo

Kesto
1 x 60 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Dobo on kehitetty vahvistamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, sekä koordinaatiokykyä. Harjoitukset opettavat koiraa myös esimerkiksi venyttelemään itseään, ja poistavat usein lihasjännityksiä. Dobo- harjoitteet tehdään päänsääntöisesti tasapainotyynyillä ja Dobo-palloilla, lisäksi koira lämmitellään ja venytellään ennen tehtävien suorittamista.

Dobosta on hyötyä jokaisessa koiraharrastuslajissa, mutta myös jokaiselle kotikoiralle. Parantunut kehonhallinta ja lihaskunto edesauttaa suoritusta muun muassa rally-tokossa, näyttelyissä ja agilityssä. Dobo edesauttaa myös koirakon välistä suhdetta.

Huom! Doboon käy maksuvälineeksi Smartum, Edenred ja E-Passi! Jos haluat maksaa näillä maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille yhteydenottolomakkeen kautta.

Kurssi järjestetään Murren talvella lämpimässä ja kesällä viilennetyssä koulutushallissa. Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Kenelle kurssi sopii?

Ennakkotaitovaatimuksia ei ole, harjoitteet suunnitellaan tarvittaessa koirakkokohtaisesti! Dobo-kurssille voi osallistua, kun koirasi on vähintään 6kk vanha. Doboa ei tulisi kuitenkaan harjoitella, jos koiralla on parantumattomia murtumia, viimeaikainen revähtymä tai venähdys. Tällöin dobo saattaa hidastaa toipumista. Jos koirallasi on jotain terveydellistä ongelmaa rakenteessa tai luustossa, konsultoi ensin omaa eläinlääkäriä tai osteopaattia.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa Dobo-koulutusohjaaja Anniina Ahonen. Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa (talvella lämmitetty, helteillä viilennetty).

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikupin, vettä, taukomaton (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.