Perustaitokurssi

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Alkavat kurssit

100 
kesäkuu 8 / ma 20:00
Krista

Mitä Perustaitokurssilla oppii?

Perustaitokurssillamme opit kouluttamaan koirallesi arjen taitoja, jotka toivoisit koirasi hallitsevan tilanteessa kuin tilanteessa. Kurssimme tavoitteena on lisätä ymmärrystäsi koirasi käyttäytymisestä ja oppimisesta sekä perehtyä koiran kouluttamisen periaatteisiin. Harjoittelemme erilaisia arjessa tärkeitä taitoja, kuten rauhoittumista, luopumista, luoksetuloa ja hihnassa kulkemista. Lisäksi opettelemme koiran aktivointia ja virikkeistämistä.

Luot itsesi ja koirasi välille vahvan pohjan luottamukselle, jota vahvistaa jokainen yhdessä tehty harjoitus. Sujuvan yhteistyön ansiosta voit tarjota hallinnassasi olevalle koiralle koiran kaipaamia vapauksia. Hyvä suhde koiran ja omistajan välillä vahvistaa molempien osapuolien hyvinvointia. Esimerkiksi hallittu hihnakäytös vähentää koiran mahdollisia fyysisiä kipuja ja sekä koiran että omistajan stressiä.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset koirat. Voit osallistua myös koiranpennun kanssa. Kurssilla ei ole pohjataitovaatimuksia! Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi reaktiivisille koirille. Eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille osallistumista. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja (SKL) Jasmin tai eläintenkouluttaja (at.) Krista. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa. Sään salliessa harjoitteita voidaan tehdä myös ulkona piha-alueella.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.