Pentuleikkikoulu

Kesto
3 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Pentuleikkikoulumme tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden koiranpentusi sosiaalistamiselle. Pentuleikkikoulumme kokoontuu perjantaisin klo 18 joka viikko ympäri vuoden, paitsi pyhäpäivinä. Voit osallistua kurssille minä viikkona tahansa, mutta ilmoitathan ilmoittautuessa, milloin pääsette pentusi kanssa ensimmäistä kertaa kurssille.

Mitä Pentuleikkikoulussa oppii?

Pentuleikkikoulun tavoitteena on jatkaa koiranpennun sosiaalisten taitojen harjoittelua, jonka se on aloittanut syntymäkodissaan emonsa ja sisarustensa kanssa. On tärkeää jatkaa pennun sosiaalistamista heti luovutuksen jälkeen.

Murren Pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa. Pentuleikkikoulu on mainio tapa aloittaa koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen tutustuminen pikkupennun kanssa. Leikin lomassa harjoittelemme myös arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja.

Kenelle kurssi sopii?

Koiranpennut ovat tervetulleita Pentuleikkikouluun heti, kun se on kotiutunut luoksesi. Kurssilla ei ole pohjataitovaatimuksia. Leikkitila on jaettu osiin, jotta pennut voivat turvallisesti leikkiä juuri omankokoistensa leikkikavereiden kanssa. Pentuleikkikoulun jälkeen koira voi jatkaa Pentukurssille.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen. Kurssi järjestetään Murren lämpimässä koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Mari ja Tessa

    Pentuleikkikoulu on ollut erittäin hyvä. Kaikki kouluttajan vinkit ovat olleet hyviä ja tarpeellisia. On ollut hyvä, että leikkikoulu on sisältänyt myös hallintaan ja jokapäiväiseen elämään liittyviä harjoituksia.