Pentuleikkikoulu

Kesto
3 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Alkavat kurssit

55 
lokakuu 22 / pe 17:00
Anniina
1 paikka jäljellä!
55 
lokakuu 29 / pe 17:00
Anniina
1 paikka jäljellä!
55 
marraskuu 12 / pe 17:00
Anniina
Lisäinfo
1 paikka jäljellä!
55 
marraskuu 12 / pe 18:00
Anniina
Lisäinfo
55 
marraskuu 26 / pe 17:00
Anniina

Pentuleikkikoulumme tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden koiranpentusi sosiaalistamiselle. Pentuleikkikoulumme kokoontuu viikottain ympäri vuoden, aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta. Huom! Viimeisimmät suosituksemme koronaan liittyen voit lukea Facebookin puolelta (näkyy vaikka ei olisi kirjautunut).

Mitä Pentuleikkikoulussa oppii?

Pentuleikkikoulun ensisijainen tavoite on sosiaalistaminen muihin koiriin ja ihmisiin, sekä positiiviset kokemukset pennulle uusista asioista. Murren Pentuleikkikoulussa pentusi oppii sosiaalisia taitoja turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä muiden samanikäisten pentujen kanssa.

Pentuleikkikoulu on mainio tapa aloittaa koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen tutustuminen pikkupennun kanssa. Leikin lomassa harjoittelemme myös arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja.

Kurssilla ovat oppimassa sekä pentu että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee pennun. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Leikkikoulu on tarkoitettu ensisijaisesti luovutusikäisille pennuille. Erityisesti keskikokoisten tai isojen rotujen edustajat voivat sisätilassa ja isossa ryhmässä olla keskenään jo liian rajuja leikkijöitä, joten turvallisuussyistä suosittelemme osallistumaan suoraan Murren Pentukurssille, jos pentusi on jo yli 12-viikkoinen. Pentusi onkin tervetullut Pentuleikkikouluun heti, kun se on kotiutunut luoksesi.  Me emme edellytä rokotuksia alle rokotusikäisiltä pennuilta (pennuilla on vasta-ainesuoja vastuullisesti hoidetuilta emoiltaan), mutta nykyään on mahdollista ottaa varhaisrokote jo luovutusikäiselle pennulle. Leikkitila on jaettu osiin, jotta pennut voivat turvallisesti leikkiä juuri omankokoistensa leikkikavereiden kanssa. Pentuleikkikoulun jälkeen voi jatkaa Pentukurssille.

Kuka kurssin ohjaa?

Leikkikouluja ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina, ja ne järjestetään sisällä Murren koulutushallissa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), helposti puettava/riisuttava panta tai valjaat, tavallinen talutushihna, sekä runsaasti pennulle mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Mari ja Tessa

    Pentuleikkikoulu on ollut erittäin hyvä. Kaikki kouluttajan vinkit ovat olleet hyviä ja tarpeellisia. On ollut hyvä, että leikkikoulu on sisältänyt myös hallintaan ja jokapäiväiseen elämään liittyviä harjoituksia.

  2. Tiina Laakso

    Aloitettin Lyylin kanssa Pentuleikkikoulu-kurssilla ja olin vähän epäileväinen sen suhteen, pelkäsin, että meno on samanlaista kuin ns. pentutreffeillä. Mutta pentujen leikkihetket olivatkin hienosti ohjattuja ja tykkäsin, kun oli myös sitä rauhoittumisen harjoittelua. Ja ennen jo viime päivien uutisointia (Covid-19), olen kokenut tärkeäksi treenata tahoilla, jonne voin luottavaisin mielin mennä, Turun Murre on yksi niistä👍