Pentukurssi

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Alkavat kurssit

95 
huhtikuu 6 / ma 19:00
Krista
Lisäinfo
95 
huhtikuu 16 / to 19:00
Krista
95 
huhtikuu 20 / ma 17:00
Anniina

Huomaathan, että jos Pentukurssien aikataulut eivät sovi sinulle, Murren Perustaitokurssi soveltuu myös erinomaisesti pennuille!

Mitä Pentukursseilla oppii?

Pentukurssillamme aloitetaan sinun ja koirasi yhteisen arjen tärkeiden taitojen harjoittelu. Pentukurssin tavoitteena on luoda yhteinen sävel sinulle ja koirallesi, jotta loppuelämänne yhteistyö sujuisi mahdollisimman hyvin. Pentukurssilla harjoitellaan arjen taitoja, kuten hallintaa, kontaktia, hihnakäytöstä ja rauhoittumista.

Ohjatuilta Pentukursseiltamme saat eväät pennun kouluttamiseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Siksi on tärkeää ymmärtää, että pentu oppii koko ajan – myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä. Kouluttaminen ei siis ole vain tunnin mittainen periodi viikossa, vaan tapa toimia koiran kanssa.

Kenelle kurssi sopii?

Pentukurssi sopii kaikille pennuille! Jos pentusi ei ole vielä osallistunut millekään kurssille tai se on alle rokotusikäinen (12 viikkoa), suosittelemme ensin käymään Pentuleikkikoulun. Jos alkamassa olevat Pentukurssit eivät sovi aikatauluusi, myös Perustaitokurssi soveltuu pennulle aloituskurssiksi.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Mari Alava

    Olin Elviksen kanssa pentujen leikkikoulussa ja pentukurssilla. Kurssit olivat erittäin hyviä, tuli todella paljon uutta asiaa, vaikka Elvis ei ensimmäinen koira olekaan. Ei voi kuin lämpimästi suositella ihan kaikille koiranomistajille, itse en kadu mitään muuta, kuin sitä, että miksi en ole löytänyt näitä kursseja aiemmin!