Pentukurssi

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Alkavat kurssit

100 
syyskuu 18 / la 13:00
Anniina
100 
lokakuu 22 / pe 16:00
Anniina
100 
marraskuu 8 / ma 20:00
Rosanna
Lisäinfo
100 
marraskuu 18 / to 16:00
Krista
Lisäinfo

Pentukursseja alkaa lähes viikoittain eri viikonpäivinä, ja ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta. Alk 3.8. Varsinais-Suomen maakunnassa kokoontumisrajoitus on jälleen 10 henkilöä, joten suosittelemme, että kurssille osallistuisi vain yksi henkilö/koira.

Huom! Jos alkavat Pentukurssit eivät sovi aikatauluusi, myös Perustaitokurssi soveltuu pennulle aloituskurssiksi.

Mitä Pentukursseilla oppii?

Murren Pentukurssilla ensisijaisena tavoitteena on luoda pentuun hyvä suhde,  ja opastaa ohjaajaa oivaltamaan millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota pennun alkukoulutuksessa. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä arjen taitoja, kuten rauhoittumista, luopumista, kontaktia ohjaajaan, sekä hihnakäytöstä. Kaikki harjoitteet tehdään aina pennun ehdoilla positiivisia koulutusmenetelmiä käyttäen.

Ohjatuilta Pentukursseiltamme saat eväät pennun kouluttamiseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Siksi onkin tärkeää ymmärtää, että pentu oppii koko ajan – myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä. Kouluttaminen ei siis ole vain tunnin mittainen periodi viikossa, vaan tapa toimia koiran kanssa.

Kurssilla ovat oppimassa sekä pentu että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee pennun. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Pentukurssi sopii ensisijaisesti 3-6kk ikäisille pennuille. Jos pentusi on vasta luovutusikäinen, suosittelemme ensin osallistumaan Pentuleikkikouluun.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), panta tai valjaat, tavallinen talutin, sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Kuka kurssin ohjaa?

Pentukursseja ohjaa eläintenkouluttajat (at.) Krista, Anniina, sekä Nette. Lue lisää kouluttajistamme täältä.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Mari Alava

    Olin Elviksen kanssa pentujen leikkikoulussa ja pentukurssilla. Kurssit olivat erittäin hyviä, tuli todella paljon uutta asiaa, vaikka Elvis ei ensimmäinen koira olekaan. Ei voi kuin lämpimästi suositella ihan kaikille koiranomistajille, itse en kadu mitään muuta, kuin sitä, että miksi en ole löytänyt näitä kursseja aiemmin!

  2. Pauliina Hautala

    Kävimme meidän bokserin Kaapon (14 vkoa) kanssa pentukurssia. Ollaan nyt kahden kerran jälkeen kyllä viihdytty tosi mainiosti! On ollut todella antoisaa ja olen itse ainakin valtavan kiitollinen kaikista sieltä jo saaduista vinkeistä ja opeista! Että kiitoksia vain Nettelle!