Pentukurssi

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo)

Alkavat kurssit

95 
helmikuu 12 / ke 17:00
Anniina
1 paikka jäljellä!
95 
helmikuu 15 / la 13:00
Krista

Huomaathan, että jos Pentukurssien aikataulut eivät sovi sinulle, Murren Perustaitokurssi soveltuu myös erinomaisesti pennuille!

Mitä Pentukursseilla oppii?

Pentukurssillamme aloitetaan sinun ja koirasi yhteisen arjen tärkeiden taitojen harjoittelu. Pentukurssin tavoitteena on luoda yhteinen sävel sinulle ja koirallesi, jotta loppuelämänne yhteistyö sujuisi mahdollisimman hyvin. Pentukurssilla harjoitellaan arjen taitoja, kuten hallintaa, kontaktia, hihnakäytöstä ja rauhoittumista.

Ohjatuilta Pentukursseiltamme saat eväät pennun kouluttamiseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Siksi on tärkeää ymmärtää, että pentu oppii koko ajan – myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä. Kouluttaminen ei siis ole vain tunnin mittainen periodi viikossa, vaan tapa toimia koiran kanssa.

Kenelle kurssi sopii?

Pentukurssi sopii kaikille pennuille! Jos pentusi ei ole vielä osallistunut millekään kurssille tai se on alle rokotusikäinen (12 viikkoa), suosittelemme ensin käymään Pentuleikkikoulun. Jos alkamassa olevat Pentukurssit eivät sovi aikatauluusi, myös Perustaitokurssi soveltuu pennulle aloituskurssiksi.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vettä, viltti, talutushihna sekä runsaasti koiran suosikkinameja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.