Pentukurssi Nuolemo

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Teollisuuskuja 15, Lieto (Nuolemo)

Alkavat kurssit

110 
tammikuu 5 / ke 16:00
Rosanna
110 
tammikuu 5 / ke 17:00
Rosanna
1 paikka jäljellä!
110 
helmikuu 5 / la 12:00
Krista
Lisäinfo
110 
helmikuu 19 / la 10:00
Krista

Pentukursseja alkaa lähes viikoittain eri viikonpäivinä, ja ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Huom! Viimeisimmät suosituksemme koronaan liittyen voit lukea Facebookin puolelta (näkyy vaikka ei olisi kirjautunut).

Huom! Jos Nuolemossa alkavat Pentukurssit eivät sovi aikatauluusi, myös Avantin toimipisteessä järjestetään Pentukursseja. Myös Perustaitokurssi soveltuu pennulle aloituskurssiksi.

Mitä Pentukursseilla oppii?

Murren Pentukurssilla ensisijaisena tavoitteena on luoda pentuun hyvä suhde,  ja opastaa ohjaajaa oivaltamaan millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota pennun alkukoulutuksessa. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä arjen taitoja, kuten rauhoittumista, luopumista, kontaktia ohjaajaan, sekä hihnakäytöstä. Kaikki harjoitteet tehdään aina pennun ehdoilla positiivisia koulutusmenetelmiä käyttäen.

Ohjatuilta Pentukursseiltamme saat eväät pennun kouluttamiseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Siksi onkin tärkeää ymmärtää, että pentu oppii koko ajan – myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä. Kouluttaminen ei siis ole vain tunnin mittainen periodi viikossa, vaan tapa toimia koiran kanssa.

Kurssilla ovat oppimassa sekä pentu että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee pennun. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan (Covid-tilanteen puitteissa), mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Pentukurssi sopii ensisijaisesti 3-6kk ikäisille pennuille. Jos pentusi on vasta luovutusikäinen, suosittelemme ensin osallistumaan Pentuleikkikouluun.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi sekä vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), panta tai valjaat, tavallinen talutin, sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kurssin hintaan sisältyy naksutin. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Kuka kurssin ohjaa?

Pentukursseja ohjaa eläintenkouluttajat (at.) Krista, Anniina, Rosanna, sekä eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava Minna.

Lue lisää kouluttajistamme täältä.