Noseworkin vakiryhmät

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Murrella ei ole juuri nyt noseworkin vakiryhmää. Jos kuitenkin kiinnostuit, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta!

Nosework -harrastuslaji kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa, kun huomattiin hajutyöskentelyn parantavan rescuekoirien hyvinvointia. Nosework on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.

Noseworkin vakiryhmässä jatketaan Noseworkin tutustumiskurssilla ja jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Vakiryhmässä perehdytään myös syvemmin nose-workin sääntöihin, mutta ryhmiin ovat tervetulleita kaikki, harrastit lajia tavoitteellisesti tai omasi ja koirasi iloksi! Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa.

Ryhmässä harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten treenit soveltuvat myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään.

Kenelle kurssi sopii?

Noseworkia voi harrastaa jokaisen koiran kanssa! Jos koirallasi ei ole aiempaa kokemusta noseworkista suosittelemme käymään ensin Noseworkin tutustumiskurssin! Jos olet harrastanut noseworkia aiemmin, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista. Turun Murrella pyörii useampi noseworkryhmä arkipäivisin.

Kurssin kouluttaja

Kurssia ohjaa eläintenkouluttaja (at.) ja noseworkin koulutusohjaaja (NWF ry), lajissa kilpaileva Katja Silander.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vettä, viltti, talutushihna sekä runsaasti koiran suosikkinameja. Jos käytössäsi on naksutin, tuo myös se kurssille. Kun teille sopiva kurssi on löytynyt, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.