Noseworkin vakiryhmät

Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

25 
Säännöllinen viikkovuoro
Johanna
Lisäinfo

 

Nosework -harrastuslaji kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa, kun huomattiin hajutyöskentelyn parantavan rescuekoirien hyvinvointia. Nosework on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.

Noseworkin vakiryhmässä jatketaan Noseworkin tutustumiskurssilla ja jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Vakiryhmässä perehdytään myös syvemmin nose-workin sääntöihin, mutta ryhmiin ovat tervetulleita kaikki, harrastit lajia tavoitteellisesti tai omasi ja koirasi iloksi! Vakiryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa.

Ryhmässä harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten treenit soveltuvat myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään.

Kenelle kurssi sopii?

Noseworkia voi harrastaa jokaisen koiran kanssa, rodusta ja iästä riippumatta. Jos koirallasi ei ole aiempaa kokemusta noseworkista suosittelemme käymään ensin nosework- tutuksi-kurssin. Jos olet harrastanut noseworkia aiemmin, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kirjoitathan verkkokaupan lisätietokenttään tai yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulutoiveista.

Kurssin kouluttaja

Ryhmiä ohjaa eläintenkouluttajaksi  (at.) opiskeleva, hajutyöskentelyyn erikoistunut ohjaaja Johanna Virtanen.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, oma taukoalunen (pyyhe, viltti tms), panta tai valjaat normaali talutushihna sekä runsaasti koiralle mieleisiä palkkioherkkuja.