Nosework Jatkokurssi

Kesto
4 x 90 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Alkavat kurssit

105 
tammikuu 3 / ma 15:00
Johanna
105 
tammikuu 3 / ma 17:00
Johanna
105 
tammikuu 19 / ke 16:00
Johanna

Nosework Jatkokurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Ryhmään otetaan max viisi koirakkoa, ja yhden treenin kesto on noin 90 minuuttia, riippuen montako koiraa ryhmässä on. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään. Huomioithan siis sääolosuhteet koiran odottaessa autossa!

Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina, aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

 

Mitä Nosework Jatkokurssilla oppii?

Virallinen Nosework kilpailulaji sisältää neljä osa-aluetta; laatikko-, sisätila-, ulkoalue- ja ajoneuvoetsinnän. Nosework Jatkokurssilla jatketaan erilaisia hajuerottelu- ja ilmaisuharjoituksia rakentaaksemme suoritusvarmuuden näihin kaikkiin osioihin. Lisäksi aloitetaan etsintätehtäviä, ja opitaan tulkitsemaan koiraa sen työskennellessä – mehän emme tule tietämään missä hajupiilot ovat!

Kenelle kurssi sopii?

Nosework Jatkokurssi sopii rodusta riippumatta kaikille koirakoille, jotka ovat käyneet Murren Nosework tutuksi -kurssin tai omaavat vastaavat taidot. Kurssilla harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten kurssi soveltuu myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Muistathan, että kurssilla ovat aina oppimassa sekä koira että ohjaaja. Useimmiten aikuisen on helpompaa aloittaa koiran kanssa harjoittelemaan kurssilla, mutta  ohjaajana voi toimia myös nuori, joka hallitsee koiran. Muut perheenjäsenet voivat harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kurssin kouluttaja

Kurssia ohjaa hajutyöskentelyyn erikoistunut koulutusohjaaja Johanna Virtanen.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koirallesi vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), panta tai valjaat, tavallinen talutin, sekä runsaasti koirallesi mieluisia, maistuvia ja helposti syötäviä makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Tiina

    Olen erittäin tyytyväinen, että löysin kurssin ja meille Hertan kanssa yhteisen harrastuksen. Ehdin saada jo tuolla ensimmäisellä jatkokerralla Johannalta tärkeän huomion reagoimisestani Hertan käytökseen ❤️ Upea kokemus ollut.