Murresta Muotovalio

Kesto
4 x 60 min
Sijainti
Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo, Avanti 1)

Murresta Muotovalio- kurssi on suunnattu koirakoille, jotka haluavat syventää omaa ja koiransa näyttelyosaamista. Kurssilla luodaan harjoituksiin  koirakkokohtaisesti haastetta, lisätään häiriöitä kohti autenttisempia näyttelytilanteita, ja harjoitellaan monipuolisesti erilaisia taitoja, joita ohjaajat ja koirat tarvitsevat näyttelypäivänä.

Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Mitä Murresta Muotovali0 -kurssilla oppii?

Kurssilla harjoitellaan hallittua näyttelykäyttäytymistä sekä esittämistä, joilla saat koirasi parhaat puolet esiin.  Harjoitukset muodostetaan siten, että jokaisella koiralla on mahdollisuudet niistä onnistua, ja vaikeustasoa nostetaan aina koiralle sopivalla tahdilla.

Kurssilla hyödynnetään koiran omaehtoisuutta käsittelyharjoituksissa. Murrella pidämme ensiarvoisen tärkeänä koiran tunnetilaa, jotta kaikki tuleviin näyttelytilanteisiin liittyvä harjoittelu luo koiralle vain ja ainoastaan positiivista mielikuvaa!

Kenelle kurssi sopii?

Murresta Muotovalio -kurssille voi osallistua rodusta riippumatta, mutta suosittelemme 6kk alaikärajaa.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava näyttelyharrastaja Sara Uusitalo. Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa, ja harjoituksia voidaan tehdä myös piha-alueella.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (pyyhe, viltti tms), tavallinen talutushihna ja panta, näyttelyhihna, koirasi lempilelu sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille saapumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Mika Kytö

    Minulta ja Myrskyltä iso kiitos näyttelykursseista. On ollut kivaa osallistua ja kursseilla on tehty hyviä harjoituksia. Varsinkin eilinen oli tosi hyvä minulle, kun käytiin tuollainen kokonainen näyttelytapahtuma lävitse. Treenaaminen on myös parantanut Myrskyn ja minun yhteistyötä, mikä on ollut ihan parasta!