Murren Arkitottis Nuolemo

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Teollisuuskuja 15, Lieto (Nuolemo)

Mitä Murren arkitottiskurssilla oppii?

Kurssilla ovat oppimassa sekä Murre, että omistaja. Koira oppii työskentelemään muoden koirien läsnäollessa ryhmässä, ja omistaja saa vinkkejä koiran perushallintaan arjessa, kuten rauhassa odottamiseen, ja luoksetuloon. Ohjaajana voi toimia myös aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Muiden perheenjäsenien kannattaa harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Sään salliessa harjoitteita voidaan tehdä myös ulkona piha-alueella.

Ryhmä kokoontuu neljänä peräkkäisenä viikkona samana ajankohtana kuin aloitus.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on matalan kynnyksen kurssi ja siksi sinne ovat tervetulleita kaikki omistajat koirineen pohjataidoista riippumatta.  Huomaathan kuitenkin, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille, eli jos koirasi reagoi muihin koiriin esimerkiksi haukkumalla, otathan yhteyttä ennen kurssille ilmoittautumista.

Kuka kurssin ohjaa?

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Henri Toukonen tai eläintenkouluttajan ammattitutkintoa opiskeleva Minna Lepistö.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi sekä vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä lelu, jolla koirasi mielellään leikkii. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Tania Mahkonen

    Olimme tyytyväisiä Henrin opetusmetodeihin ja ne tepsivät meidän ylivilkkaalle belgille.